ETİ CEO’su Ercan Öz ile ETİ'nin sürdürülebilir tarım vizyonunu, WWF-Türkiye işbirliğiyle yürütülen projeleri ve “Sağlıklı Toprak Hareketi”nden “Toprağımız Hazinemiz”e uzanan çalışmalarını konuştuk.
Arzum'un yeni genel müdürü belli oldu.
UNITED4'un yeni reklam filmi yayında.
Ahbap ve Aktif Yaşam Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen Afet Bisikleti, afet sonrası ulaşımı zor alanlarda temel ihtiyaçların taşınmasını ve gönüllülerin sahadaki hareket kabiliyetinin artırılmasını hedefliyor.
Pazarlamasyon Dergi'nin yeni sayısı Getir'de, Hepsiburada'da, Türk Telekom e-dergi'de ve web sitemizde!
The LEGO Group’un global araştırmasına göre, evcil hayvanlarla oynamak kız çocuklarının hayal gücünü, yaratıcılığını ve kendilerine olan güvenlerini artırıyor. Türkiye’deki kız çocuklarının yarısı ise bu sayede kendilerini daha mutlu hissettiklerini belirtiyor.
Pol’s Gıda'nın yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Reklamcılık Vakfı’nın düzenlediği Akademisyen Çalıştayı’nda, iletişim ve reklamcılık eğitimi ile sektör beklentileri arasındaki uyum ele alınarak genç yeteneklerin gelişimine yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Colgate Optic White Purple Serum sahneye çıktı.
Saran Group'un yeni CEO'su belli oldu.
Yves Rocher Türkiye'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Yeni nesil buluşma serisi!
Türkiye'nin En Teknolojik Markaları