Stratejik İletişim Danışmanı Mete Gürkan: "Günümüzde pazarlamanın çok boyutlu yönlerinden ikisini alanlarında müthiş işler çıkaran Taylor Swift ve Sally Rooney üstünden inceleyelim..."
Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ile markaların sürdürülebilirlik yolculuklarında karşılaştıkları fırsatlar ve zorlukları, finans sektörünün dönüştürücü gücünü ve Yapı Kredi’nin bu alandaki çalışmalarını konuştuk.
Nestlé Waters & Premium Beverages, suyun gastronominin ayrılmaz bir parçası olduğuna inanarak, kaliteli yemek tutkunu S.Pellegrino ve Erikli'yi, biri Uludağ'dan diğeri İtalyan Alpleri'nden gelen iki marka olarak bir araya getirdi.
NESCAFÉ Xpress'in yeni reklam filmi yayında.
Pazarlamasyon Dergi'nin yeni sayısı Getir'de, Hepsiburada'da, Türk Telekom e-dergi'de ve web sitemizde!
Türk Ytong'un yeni genel müdürü belli oldu.
P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Oya Öngör atandı.
PayTR'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Skechers, küresel ticaret baskıları ve gelir hedefi revizyonunun ardından 3G Capital tarafından 9,4 milyar dolara satın alınıyor.
Ogilvy PR'ın yeni genel müdürü belli oldu.
Uber, Trendyol GO'nun çoğunluk hisselerini satın almak üzere Trendyol ile anlaşmaya vardı.
Marketing & Technology Awards '23
Türkiye'nin En Teknolojik Markaları