Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO’su Ertuğ Tuğalan: "2026 Dünya Kupası, spor pazarlamasının geleceğini gösteriyor; kazananlar en büyük bütçeye sahip olanlar değil, en hızlı içerik üretenler ve en güçlü toplulukları kuranlar olacak.Kupayı bir ülke kazanacak ama pazarlama kupasını, ekranlara değil sohbetlere girmeyi başaran markalar kazanacak."
Eksen İletişim, portföyüne Yeni İnci ve Döveç Grup markalarını ekledi.
The Hammers Awards 2026'da Yapay Zekâ ve Trendler Bölümü jüri başkanı ING Türkiye Pazarlama & İletişim & Marka Deneyim Direktörü Sinem Serdar oldu.
Getir, 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü kapsamında 2026 yılının ilk yarısına ait çikolata tüketim verilerini paylaştı.
Akbank'ın yeni marka ve iletişim başkanı belli oldu.
TikTok, Cannes Lions 2026'da Symphony Agent'i ve yeni reklam çözümlerini duyurdu.
Brand Impact, tüketicinin görüşlerinden beslenen yapısıyla markaların güven, itibar ve tüketici üzerindeki etkisini ölçerek Türkiye’nin yeni marka etki endeksini oluşturmaya hazırlanıyor!
Bahar Uçanlar Diageo Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Marka ve Kategori Direktörü oldu.
The Hammers Awards 2026'da Medya ve İçerik Bölümü jüri başkanı Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı oldu.
Markaların Babalar Günü için hazırladığı mesajları sizler için derledik.
Hopi, yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği Babalar Günü araştırmasının sonuçlarını paylaştı.
Karma Marka Mağazacılık'ın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
MOVA, Luka Modric ile global marka elçiliği için anlaşma sağladığını duyurdu.
Mehmet Günsür, Kurukahveci Mehmet Efendi’nin marka yüzü oldu.
Brand Finance’in 2026 raporuna göre THY, 2,9 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle Türkiye’nin en değerli markası olurken, listeye bu yıl 13 yeni marka katıldı.
TikTok ve BTİDER, 10 Haziran’da TikTok LIVE üzerinden gerçekleştirecekleri “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101” yayınıyla dijital güvenlik ve bilinçli internet kullanımına dair farkındalığı artırmayı hedefliyor.
Ülker Go Ahead, yeni kampanyası için Eda Erdem ile işbirliği yaptı.
Beymen Club, Network ve Divarese’nin iletişim ortağı Medyaevi oldu.
Oyuncak Hikâyesi 5'in vizyon tarihi yaklaşırken birçok marka film için hazırladığı özel koleksiyonları, ürünleri ve deneyimleri duyurdu.
FIFA, 2026 Dünya Kupası için TikTok’u tarihindeki ilk “Tercih Edilen Platform” olarak belirleyerek dijital futbol kültürünü ve topluluk odaklı spor pazarlamasını merkeze alan global bir işbirliğine imza attı.