Squared² Collective, Co-Founder & Strategic Partner'ı Selin Şahin Coşkun, " 2026, derinlik, seçicilik ve stratejik berraklık yılı olacak. Teknoloji bize zaman kazandırdı; ancak bu zamanı mevcut karmaşayı beslemek için kullanırsak, eski alışkanlıkların tekrarından öteye geçemeyiz. Şimdi sorulması gereken soru şu: Bu zamanı daha fazla üretmek için mi, yoksa üretilenin gerçekten anlam yaratıp yaratmadığını görmek için mi kullanacağız?"
MMA Marketing + Media Alliance Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver: "2026’da markaların veri olgunluğunu artırmaya yönelik çabaları hızlanacak. Veri olgunluğu, doğru ve anlamlı verilerin toplanması, işlenmesi ve stratejik karar alma süreçlerine entegrasyonuyla mümkün olacak."
Deloitte Türkiye Teknoloji ve Dönüşüm Hizmetleri Lideri Hakan Göl, "2026’da büyümenin görünmeyen tavanı güven olacak. Kişiselleştirme ve otomasyon arttıkça, tüketici tarafında “beni nereden tanıyor?” sorusu; regülasyon tarafında “veriyi nasıl işliyorsun?” sorusu önem kazanıyor."
Staff Media, medya operasyonlarını yapay zeka ve küresel veri standartlarıyla geleceğe taşımak adına, MINT ile güçlerini birleştirdi.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Sektörel Özel Kategoriler Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
WPP Media Türkiye, ALJ Türkiye bünyesindeki Toyota, Lexus ve BYD markalarının tüm medya satın alma ve pazarlama süreçlerini, global teknoloji ve veri odaklı çözümleriyle yönetecek stratejik iş ortağı oldu.
MediaMarkt'ın çok kanallı yaklaşımı, teknoloji odaklı hizmetleri ve yeni dönemdeki hedeflerini, MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama & Kurumsal İletişim & E-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan ile konuştuk.
Multinet Up, veri, içgörü ve yapay zekâ ile Türkiye’de değişen tüketici dinamiklerini analiz ederek çalışan deneyimini yeniden şekillendiriyor. Şirket, sunduğu çözümlerle hem şirketlerin hem çalışanların ihtiyaçlarını doğru zamanda karşılayan yenilikçi bir ekosistem sunuyor.
TCL, Türkiye’de düzenlediği lansmanda akıllı saatlerden göz dostu tabletlere ve projeksiyon cihazlarına uzanan yeni ürün ailesini tanıtırken, yapay zekâ çağında çocuk-teknoloji etkileşimini ele alan bir panele de ev sahipliği yaptı.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Mecra Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Sharpcake Co-Founder'ı Tayfun Eker ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da AI by New Generation Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül ile 2025 stratejilerini ve yapay zekânın belirleyici olacağı 2026 vizyonunu konuştuk.
FM İletişim Danışmanlığı Kurucu Ortakları Fülay Yaşa Keskin ve Meltem Turgan ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı projelerini ödüllendiren MarTech Awards 2026’da; ajans, marka, reklamveren, dijital ajans ve teknoloji sağlayıcısı kategorilerinde verilecek özel ödül için geri sayım başladı.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Teknoloji Ödülleri Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Effect Burson CEO’su Gonca Karakaş ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2026’da; Teknoloji Ödülleri Bölümü, Kullanım Bölümü, Mecra Bölümü, Sektörel & Özel Kategoriler Bölümü ve AI by New Generation Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
MarTech Awards 2026’da Sektörel ve Özel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Google Türkiye CMO’su Serkan Girgin oldu.
MarTech Awards 2026’da Mecra Bölümü’nün jüri başkanı T&P Turkey Partner & CEO’su Esra Demirkaya Koca oldu.