2026 yazında öne çıkan iletişim çalışmalarıyla dikkat çeken Gloria Jean's Coffees Türkiye, genç kitleyle kurduğu bağı yaratıcı kampanyalarla güçlendirmeyi sürdürüyor. Dinçerler Group Pazarlama ve Strateji Direktörü Serkan Bozkurt ile markanın genç tüketicilere yönelik iletişim stratejisini ve yaz dönemine damga vuran çalışmalarını konuştuk.
Atıştırmalık kategorisinde değişen tüketici beklentileri, markaların ürün geliştirme süreçlerine de yön veriyor. Yaz döneminde hafif, pratik ve farklı tüketim anlarına uyum sağlayan ürünlere yönelik ilgi artarken, Tadelle bu değişime Yaz Gofreti ile yanıt veriyor. Markanın köklü lezzet mirasını yaz mevsimine uygun yeni bir formatta buluşturan Tadelle Yaz Gofreti’nin geliştirilme sürecini, tüketici içgörülerini ve yaz sezonu hedeflerini Sagra Pazarlama Direktörü Aslı Eren Şengezer ile konuştuk.
Modern yaşamın değişen ritmiyle birlikte ev, yalnızca bir yaşam alanı olmaktan çıkarak deneyim, konfor ve kişisel iyi oluşun merkezine dönüşüyor. Bu dönüşüm doğrultusunda ev içi teknolojiler de kullanıcı beklentilerine göre yeniden şekilleniyor. Versuni’nin ev teknolojilerine yaklaşımını, değişen tüketici alışkanlıklarını ve geleceğe yönelik öngörülerini, Versuni Türkiye Pazarlama Direktörü Nil Şahinbaşoğlu ile konuştuk.
İstanbul Lider Koleji, 2026 Dünya Kupası hazırlıkları öncesinde Ampute Futbol Milli Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlendi.
The Hammers Awards 2026'da Yapay Zekâ ve Trendler Bölümü jüri başkanı ING Türkiye Pazarlama & İletişim & Marka Deneyim Direktörü Sinem Serdar oldu.
Turkcell Genel Müdürü, Dünya GSM Birliği Teknoloji Grubu Başkanı oldu.
Nestlé Türkiye 120’nci yılında Onarıcı Tarım Projesi ile yürüttüğü çalışmaları; Bandırma’da Nestlé Türkiye CEO’su Leszek Wacirz ve Nestlé Türkiye Pazarlama, İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Başak Ünal ev sahipliğinde düzenlenen “Onarıcı Tarım: Buğdayın İzinde” etkinliğinde paylaştı.
Bahar Uçanlar Diageo Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Marka ve Kategori Direktörü oldu.
Barilla Türkiye'nin yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Günsan Elektrik’in çocuklara yönelik hazırladığı “Kıpırdak Elektron Fiyuuu” kitabı, güvenli elektrik kullanımı, enerji tasarrufu ve bilinçli tüketim konularını hikâyeler aracılığıyla anlatıyor.
Yandex Go, Türkiye genelindeki mobilite operasyonlarını geliştirmek amacıyla yüz milyon dolar yatırım yapacağını açıklayarak İstanbul’da hizmet vermeye başladı.
Spotify, İstanbul'daki yeni ofisinin resmi açılışını gerçekleştirdi.
Borusan Holding, ilk notadan bu yana destekçisi olduğu İKSV İstanbul Müzik Festivali’nin 54.’sü için özel bir reklam filmi yayınladı.
Karma Marka Mağazacılık'ın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Nissan Türkiye'nin yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
DİMES'in yeni kurumsal ilişkiler ve iletişim direktörü belli oldu.
NESCAFÉ Gold, İstanbul Modern ve Migros işbirliğiyle yürütülen "Bu Fincan Sanat Yolunda" projesinin ikinci yıl programı sona erdi.
Nespresso Türkiye’de Pazarlama Direktörü olarak görevini sürdüren Emre Tezel, Nespresso Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.
Bayer Türkiye'nin yeni kurumsal ilişkiler direktörü belli oldu.
Yataş Bedding'in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Audi ve Castrol, Formula 1’in yeni dönemine yönelik ortak mühendislik yaklaşımlarını İstanbul'daki etkinlikle paylaştı.