Staff Media, Canva'nın Türkiye pazarındaki stratejik medya operasyonlarını yönetecek.
Hepsiburada, 2025 yılına ait kitap satış verilerini paylaşarak ülkenin güncel okuma alışkanlıklarını ortaya koydu.
Victoria’s Secret ve Pink, Türkiye’deki stratejik iletişim, medya ilişkileri ve pazarlama iletişimi çalışmalarını yürütecek ajansı seçti.
Bvlgari, Türkiye’deki iletişim çalışmalarında oyuncu Afra Saraçoğlu ile iş birliğine gitti.
Biscolata'nın yeni reklam filmi yayında.
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş.'nin yeni CEO'su belli oldu.
Bellona ve Doqu Home’u bünyesinde bulunduran Anadolu Güçbirliği Holding, tüm medya satın alma ve pazarlama hizmetleri için WPP Media Türkiye ile işbirliğine adım atıyor.
Insight Danışmanlık Kurucusu Serhat Karakaya yazdı: "Asıl dava şimdi başlıyor. Papara için hukuki süreç elbette önemli. Ancak markanın geleceğini belirleyecek olan şey, önümüzdeki aylar boyunca nasıl bir dil kuracağı ve bu dili davranışla destekleyip destekleyemeyeceği."
MMA Global tarafından düzenlenen Smarties X Global programında Türkiye’den katılan Consciouslab ve Sabancı Üniversitesi, farklı kategorilerde toplam üç ödül kazandı.
McVitie’s, Türkiye’de marka adının farklı şekillerde telaffuz edilmesinden yola çıkan “McVitie’s Diyemedim” kampanyasıyla, mizahi bir anlatım eşliğinde tüketiciyle kurduğu iletişimi odağına alıyor.
KPMG’nin “Türkiye Müşteri Deneyimi Mükemmeliyeti 2025–2026” raporu, artan fiyat hassasiyetinin müşteri memnuniyeti üzerindeki etkisini ve lider markaları ortaya koydu.
MMA NEXT! Conference 2025’te sektör liderleri, pazarlamanın artık “tasarlanmış etki” ve kolektif işbirliğiyle şekillendiğini vurguladı.
Starbucks Vakfı’nın desteğiyle Alshaya Group, Starbucks Avrasya ve Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen EmpowerMe: Gençlik Programı, gençlerin potansiyelini güçlendirmeye devam ediyor.
MarTech Awards 2026’da; Teknoloji Ödülleri Bölümü, Kullanım Bölümü, Mecra Bölümü, Sektörel & Özel Kategoriler Bölümü ve AI by New Generation Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
Allianz, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyat Oyunları’ndan ilhamla, kış sporlarına erişimi olmayan kız çocuklarını desteklemek amacıyla “Dağ Gibi Arkanızdayız” projesini hayata geçirdi. Palandöken’de yürütülen proje kapsamında kız çocuklarına uzun soluklu eğitim ve malzeme desteği sağlanırken, Milli kayakçı Ceren Reyhan Yıldırım’ın da 2030’a kadar ana sponsorluğunu üstlendi.
Reckitt Türkiye'nin yeni genel müdürü belli oldu.
Hepsiburada, Intel ve Lenovo işbirliğiyle düzenlenen Gamestar turnuvası, Türkiye’nin farklı şehirlerinden oyuncuları bir araya getirdi.
MarTech Awards 2026’da Sektörel ve Özel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Google Türkiye CMO’su Serkan Girgin oldu.
Büyük ölçekli reklamverenlerin dijital pazarlama operasyonlarını tek bir yapay zekâ tabanlı işletim sistemi üzerinden yöneten ADIN.AI, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2025’te yüzde 8.990 büyüme ile zirveye yerleşti.
MSA'nın yeni iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu.
PepsiCo Türkiye, “Bir Damla Bir Dünya” Projesi ile su riski yüksek bölgelerde hem üretimde hem tarımda güçlü bir dönüşüm yaratıyor. Net Su Pozitif vizyonu kapsamında doğaya milyonlarca litre su geri kazandıran şirketin, 2025 yılı sonunda 1,6 milyar litre tasarrufa ulaşması bekleniyor.