Garanti BBVA ve TURMEPA’nın Mavi Nefes Projesi kapsamında beş yılda 335 ton katı ve 6,4 milyon litre sıvı atık takip edilirken, deniz ekosistemlerinin korunmasına yönelik restorasyon ve eğitim çalışmaları yürütüldü.
Mastercard Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Yasemin Bedir oldu.
Demis Hassabis’in Google DeepMind’daki günlük yönetim görevini bırakmasının ardından birimin operasyonel yönetimini Koray Kavukçuoğlu devralacak.
Lorbi PR Ajans Başkanı Mustafa Kaya: “Futbol, bugün markaların yönetebileceği en güçlü küresel sahne. Gerçek büyüklük ise ne kadar göründüğünüzle değil, dünyaya ne kadar ilham verebildiğinizle ölçülüyor.”
Bilyoner’in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ile teknolojinin oyuna ve tribünlere kattığı yeni deneyimleri, voleybol ekosistemine yönelik yatırımları ve gelecek dönem vizyonunu konuştuk.
Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO’su Ertuğ Tuğalan: "2026 Dünya Kupası, spor pazarlamasının geleceğini gösteriyor; kazananlar en büyük bütçeye sahip olanlar değil, en hızlı içerik üretenler ve en güçlü toplulukları kuranlar olacak.Kupayı bir ülke kazanacak ama pazarlama kupasını, ekranlara değil sohbetlere girmeyi başaran markalar kazanacak."
The Hammers Awards 2026'da Sektörel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Aygaz Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercüment Polat oldu.
The Hammers Awards 2026'da Strateji Bölümü jüri başkanı Sanipak CMO'su Mine Mavi Arıkan oldu.
Çilek'in Pazarlama Grup Başkanı / Global CMO'su Ertan Şensoy oldu.
The Hammers Awards 2026'da Yapay Zekâ ve Trendler Bölümü jüri başkanı ING Türkiye Pazarlama & İletişim & Marka Deneyim Direktörü Sinem Serdar oldu.
Turkcell Genel Müdürü, Dünya GSM Birliği Teknoloji Grubu Başkanı oldu.
Akbank'ın yeni marka ve iletişim başkanı belli oldu.
P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Oya Öngör, Hindistan, Suudi Arabistan, Afrika ve Körfez ülkelerini kapsayan yeni bölgenin liderliğini üstlenecek. P&G Avrupa Ağız Bakım Ürünleri Tedarik Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Akkiriş ise P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanlığını devralacak.
FLO GROUP, organizasyon yapısını güçlendirme hedefleri doğrultusunda yönetim kadrosuna yeni atamalar yaptı.
The Hammers Awards 2026'da Medya ve İçerik Bölümü jüri başkanı Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı oldu.
Boyner Vakfı ve UNICEF Türkiye, çocukların güvenli bir ortamda gelişmelerini desteklemek amacıyla "Zamanında Yanında" projesini başlattı.
ING ve TEV, Kahramanmaraş’taki anaokulu öğrencilerine yönelik bilim ve eğlence odaklı bir yaz şenliği gerçekleştirdi.
Allianz Türkiye ve Koruncuk Vakfı, “Bir Kız Gelecek” programı kapsamında yeni kız öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi.
Reklam Yaratıcıları Derneği’nde Çağlar Gözüaçık yeniden başkan seçildi.
CarrefourSA'nın deniz yaşamını korumaya ve sürdürülebilir balıkçılığa dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği "Hayalet Ağlar" projesi, The One Show'da; Silver Pencil, Bronze Pencil ve Merit Award olmak üzere üç ayrı ödüle layık görüldü.