Teknosa, mağazalarında plastik poşet kullanımını sonlandırarak tamamını karton torbalarla değiştirdi.
Marshall Adaları Futbol Federasyonu, milli futbol takımı olmamasına ve adanın yükselen deniz seviyesiyle yok olma riskine karşı dikkat çekmek için kaybolan bir forma yarattı.
Brisa'nın yelken takımı reklam filmi yayında.
Euro 2024 heyecanı devam ederken Türkiye Milli Takımı, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatarak çeyrek finale yükseldi. Bu başarıda sahadaki futbolcuların yanı sıra arkasındaki milyonlarca taraftar ve onları destekleyen markaların etkili iletişim çalışmalarının da payı var. Gemius, çeyrek finale kalan markaları ve iletişim çalışmalarını derledi...
Pazarlamasyon olarak Faber-Castell işbirliğiyle Babalar Günü'ne özel olarak hazırladığımız video serisinde sektörün önde gelen isimleriyle yeni bir seri başlattık. Serimizin ilk konuğu, Teknosa Dijital Ticaret ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve Ekin ile Zeynep'in babası Emre Kurtoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
Bosch Ev Aletleri, yeni reklam filminde A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ile birlikteliğe imza attı.
Ülker Çizi için pazarlama odaklı yenilikçi fikirlerin yarıştığı bizz@kampüs’te Red Idear takımı birinciliği kazandı.
Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı. Sharpcake imzalı film, Anne Intelligence (AI) gücünün bir algoritmanın sağlayamayacağı derinliğine dikkat çekiyor.
Teknosa, sektöründe ilk kez sanal evren konseptini hayata geçirdi.
Teknosa'nın yeni dijital iletişim ajansı belli oldu.
Penti Pazarlama Direktörü Gizem Burcu Bağcı ile The Hammers Awards 2023’te, “En İyi Online Medya Satın Alma Takımı“ ve "Yılın Pazarlama Ekibi"kategorisinde "Altın" kategorisinde ödül kazanan Penti'nin başarısını konuştuk.
Unilever Food Solutions Pazarlama Müdürü Didem Molay Sevin ile The Hammers Awards 2023’te, "En İyi Sponsorluk ve Marka İşbirlikleri Takımı" kategorisinde "Bronz" ödül kazanan Unilever Food Solutions'ın başarısını konuştuk.
Hill&Knowlton Strategies / Medya İlişkileri Direktörü, İletişim Danışmanı Mete Gürkan: "Ekip ruhu, takım çalışması, liderlik, sürdürülebilirlik... İş dünyasında hangi kavramlar konuşuluyorsa en çok, bir takım tüm bunlara dair hem iş dünyasına hem gençlere ve çocuklara hem de tüm topluma müthiş bir örnek sunuyor. Kadın voleybolunda Türkiye gerçek anlamda tarih yazarken, sürdürülebilirlikten liderliğe kadar eşsiz bir rol modelliğini de kadın milli voleybol takımı yapıyor."
Atasun Optik Pazarlama ve E-ticaret Direktörü Erdem Altay ile The Hammers Awards 2023’te, "Perakende Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı" kategorisinde "Bronz" ödül kazanan Atasun Optik'in başarısını konuştuk.
Teknosa CRM Müdürü Ayşe Demirhan ile The Hammers Awards 2023’te, “En iyi CRM Takımı“ kategorisinde Altın" ödül kazanan Teknosa'nın başarısını konuştuk.
İKSV Pazarlama ve İzleyici Deneyimi Direktörü Atasun Kaşbaş ile The Hammers Awards 2023’te 'Kültür, Sanat Ve Spor Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı' kategorisinde Gümüş, 'Yenilikçi Teknoloji Ustaları' kategorisinde Bronz ödül kazanan İKSV'nin başarısını konuştuk.
Kurulduğu günden bu yana Cumhuriyet değerlerini yaşatmayı en büyük önceliği olarak gören Teknosa; teknolojiyi herkes için erişilebilir kılarak, sürdürülebilir ve kalıcı değerler yaratma hedefiyle yoluna devam ediyor. Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin ile Teknosa'nın Cumhuriyet'in 100. yılına özel projelerini ve gelecek hedeflerini konuştuk.
Teknosa, Cumhuriyet’in 100. yılını, yapay zekâ teknolojisiyle elde ettiği Atatürk’ün sesinden sözleriyle kutluyor.
Teknosa, Türkiye Alzheimer Derneği ile Alzheimer ile yaşayan bireylere destek olmak amacıyla işbirliği gerçekleştirdi.
The Hammers Awards 2023'te Marka Deneyimi, Medya ve İçerik Bölümü jüri başkanlığı üstlenecek olan Teknosa CMO'su Emre Kurtoğlu ile Türkiye'deki pazarlama iletişimi alanında son yıllarda yaşanan değişiklikleri ve trendleri, pazarlama stratejilerinde ekip çalışmasının önemini ve The Hammers Awards'ün sektördeki yerini konuştuk.
Teknosa’nın yapay zekâ ve dijital deneyim partneri Consciouslab oldu.