LC Waikiki'nin kapsayıcı moda anlayışını, müşteri odaklı dönüşümünü ve stratejik bakış açısını; LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül ile konuştuk.
Turknet'in altyapı yatırımları, yapay zekâ destekli süreçleri ve topluluk odaklı büyüme modellerini, Turknet Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gül Sağır Aydın ile konuştuk.
MediaMarkt'ın çok kanallı yaklaşımı, teknoloji odaklı hizmetleri ve yeni dönemdeki hedeflerini, MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama & Kurumsal İletişim & E-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan ile konuştuk.
General Mobile, iletişim çalışmalarını Contactplus İletişim Hizmetleri ile yürütme kararı aldı.
Elidor, saç bakımını tek bir ürün tercihi olarak değil, uçtan uca bütünsel bir deneyim olarak ele alıyor. Bu yaklaşımın arka planını ve yenilenen portföyün detaylarını Elidor Marka Müdürü Telma Baloğlu ile konuştuk.
Ata Yatırım, kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında Medyaevi ile çalışmaya başladı.
Royal Canin'in yeni ülke müdürü belli oldu.
Nestlé Türkiye Kahvaltılık Gevrekler'in yeni genel müdürü belli oldu.
Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Dr. Onur Yaprak, Türkiye’nin yanı sıra Orta Asya ve Kafkaslar’ı kapsayan geniş bir coğrafyadan sorumlu olacak şekilde Ülke Grubu Başkanı olarak atandı.
Özlem Kayiş Erdönmez, 1 Ocak 2026 tarihi itibarıyla Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü oldu.
LAV'ın yeni genel müdürü belli oldu.
MMA Türkiye - Yönetim Kurulu Başkanı & Repid - Genel Sekreteri Didem Namver ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awardsun pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül ile 2025 stratejilerini ve yapay zekânın belirleyici olacağı 2026 vizyonunu konuştuk.
Feveran İletişim Kurucu Ajans Başkanı Ali Kahraman ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Hemington ve KNITSS’in genel müdürü belli oldu.
omg! iletişim Kurucusu ve Genel Müdürü Elmas Nida Baykal Alkan ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Bellona ve Doqu Home’u bünyesinde bulunduran Anadolu Güçbirliği Holding, tüm medya satın alma ve pazarlama hizmetleri için WPP Media Türkiye ile işbirliğine adım atıyor.
Alarko Carrier'in yeni genel müdür yardımcısı belli oldu.
Boyner'in yeni pazarlama ve marka yönetimi genel müdür yardımcısı belli oldu.
Reckitt Türkiye'nin yeni genel müdürü belli oldu.
CarrefourSA, evcil hayvanlara yönelik ürün ve hizmetleri tek bir çatı altında birleştiren yeni konsepti PATiFOUR’u hizmete açarak deneyim odaklı bir yaşam alanı sunmaya başladı.