İletişim danışmanlığı sektöründeki şirketleri temsil eden İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA), PRİDA İletişim Ödülleri ve AkademİDA PR Jam Ödülleri’nin kazananları belli oldu.
MarTech Awards'ta başvurular yoğun ilgi sebebiyle 17 Şubat 23:59'a kadar uzatıldı.
MarTech Awards'ta başvurular yoğun ilgi sebebiyle 16 Şubat 23:59'a kadar uzatıldı.
Sosyal Medyanın Hafızası Funda Güleç Yalçın: "2025’te sosyal medyanın ritmi tamamen değişti; şimdi ise önümüzde yeni bir soru var: Başımızı aynı hızda döndürmeye hazırlanan 2026 yılı bizi hangi trendlerle karşılamaya hazırlanıyor?"
Deeper Managing Partner'ı İhsan Özçıtak ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
MIXX Awards Türkiye, 16. yılında “Doğal Zekâ” temasıyla, insan sezgisi ve yaratıcılığını merkeze alan dijital pazarlamanın en başarılı projelerini 49 kategoride ödüllendirmeye hazırlanıyor.
WPP Türkiye MD/Strategy & Business Development Aslıhan Anarat Çötelioğlu: "2026’da asıl mesele, teknolojinin gücünü sadece büyütmek değil; onu etik, sosyal sorumluluk ve entegre akılla yönetecek liderlik modelini kurabilmek olacak."
Decathlon Türkiye Sürdürülebilir Kalkınma ve Döngüsel Ekonomiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güler Çetin ile markanın döngüsel ekonomi odaklı dönüşümünü konuştuk.
TÜHİD – Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen: "Bugün iletişim dünyası; reklamın, pazarlama iletişiminin ve halkla ilişkiler ile iletişim yönetiminin birbirini beslediği ancak güvenin, anlamın ve kurumsal sorumluluğun daha belirleyici hale geldiği yeni bir dönemin habercisi. Halkla ilişkiler ve iletişim yönetimi bu ekosistemde, kurumların yönünü tayin eden ve tüm iletişim disiplinlerini ortak bir amaç etrafında buluşturan stratejik bir pusula olmaya devam edecek."
T&P Turkey Partner'ı & CEO'su Esra Demirkaya Koca ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Devrim: "2025, yapay zekâyı etkin kullanabilenlerin kullanamayanların önüne geçtiği bir geçiş yılıydı. 2026 ve 2027 ise yapay zekânın yarattığı bu yeni alanda etik, sürdürülebilir ve insan odaklı yaratıcılığı merkeze alarak ekosistemi şekillendireceğimiz yıllar olacak. "
Google Türkiye CMO'su Serkan Girgin ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO'su Ertuğ Tuğalan, "Medyanın bu kadar parçalı ve ayrı disiplini olduğu bir dünyada hikâye sadece bir anlatı değil; bir sistem. Yaratıcıların bugünkü becerisi, bu sistemin bütününü orkestre edebilmek. Londra bana bu orkestrayı öğretirken, İstanbul hâlâ en cesur melodiyi bulmayı sağlıyor."
MarTech Awards'ta başvurular yoğun ilgi sebebiyle 10 Şubat 23:59'a kadar uzatıldı.
Fil’m Hafızası, bu yıl da Pazarlamasyon okuyucuları için beyaz perdede izleyicileri büyüleyen ve sinema dünyasında iz bırakan 2025’in en iyi filmlerini bir araya getirdi.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Sektörel Özel Kategoriler Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
TikTok Reklam Ödülleri’nin (TikTok Ad Awards) ikincisi Riyad’da düzenlendi. TikTok Reklam Ödülleri 2025’te Türkiye’den beş ajans ve altı marka farklı kategorilerde ödüllerin sahibi oldu.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Areda Piar’ın Pazarlamasyon için gerçekleştirdiği “İz Bırakanlar: 2025 Kategoriler ve Değerlendirme Alanları Araştırması” yılın en etkileyici projelerini farklı kategorilerde mercek altına aldı. Bu kapsamda, yılın iz bırakan kampanyaları belirlendi.
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" serimizin yeni konuğu Leo.istanbul Crative Group Head'i Hasan Calp.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Mecra Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.