SuperFresh’in kadın çiftçileri desteklemek amacıyla 2022 yılında başlattığı Tarımın Kadın Yıldızları Projesi’nin sonuçları açıklandı.
adidas, Filenin Sultanları’nın Avrupa şampiyonluğunu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü voleybol filesine dönüştürdüğü CGI filmle kutladı.
OPET, Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarıyla yürüttüğü enerji sponsorluğunu Şebnem Ferah’ın “Durma” şarkısının eşlik ettiği yeni reklam filmiyle ekranlara taşıdı.
Türkiye Futbol Federasyonu ile Suwen arasında imzalanan anlaşmayla Kadın Futbol Süper Ligi, yeni sezondan itibaren “Suwen Kadın Futbol Süper Ligi” adıyla düzenlenecek.
Nestlé Kahvaltılık Gevrekler ve Migros iş birliğiyle yürütülen Tam Tahıl Tam Destek Projesi, ikinci yılında kadın girişimcilere eğitim, mentorluk ve 800 bin TL hibe desteği sunacak.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ile teknolojinin oyuna ve tribünlere kattığı yeni deneyimleri, voleybol ekosistemine yönelik yatırımları ve gelecek dönem vizyonunu konuştuk.
AXA Sigorta, sporun birleştirici gücünü koruma misyonuyla gençlerin potansiyelini desteklemeyi ve geleceğin ilham veren başarı hikâyelerine güçlü bir zemin hazırlamayı hedefliyor.
Arçelik, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı dört yıllık anlaşmayla Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarının Sürdürülebilir Enerji Sistemleri ve Mutfak Küçük Ev Aletleri kategorilerinde Resmi Sponsoru oldu.
BON Influence, sekiz akıllı telefon markasının 2026’nın ilk yarısındaki influencer pazarlama performansını inceledi.
Nestlé Türkiye 120’nci yılında Onarıcı Tarım Projesi ile yürüttüğü çalışmaları; Bandırma’da Nestlé Türkiye CEO’su Leszek Wacirz ve Nestlé Türkiye Pazarlama, İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Başak Ünal ev sahipliğinde düzenlenen “Onarıcı Tarım: Buğdayın İzinde” etkinliğinde paylaştı.
OMO, Türkiye Futbol Federasyonu Erkek ve Kadın Milli Takımlar Temizlik Sponsoru olduğunu duyurdu.
Royal Canin Türkiye, Sales Network tarafından gerçekleştirilen Satışta Cinsiyet Dengesi Araştırması’nın altıncı yıl sonuçlarına göre kadın istihdamında sektör ortalamasının üzerinde performans sergiliyor.
Anadolu Efes, 2025 Entegre Faaliyet Raporu’nda “Derinleşen Etki” odağıyla sürdürülebilirlik yaklaşımının etkisini ve kalıcılığını ele alıyor. İkinci Hasat projesi ise arpa saplarını kadın emeği ve tasarımla yeniden ekonomiye kazandıran döngüsel bir üretim modeli sunuyor.
Omo, Arsenal Kadın Futbol Takımı ile işbirliği yaparak kız çocuklarının dışarıda özgürce oynama hakkını savunuyor ve spordaki cinsiyet bariyerlerini yıkmayı hedefliyor.
Reklamverenler Derneği 19. Genel Kurulu’nda projeler değerlendirildi, kadın temsiliyetinde rekor artışla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapıldı.
ETİ CEO’su Ercan Öz ile ETİ'nin sürdürülebilir tarım vizyonunu, WWF-Türkiye işbirliğiyle yürütülen projeleri ve “Sağlıklı Toprak Hareketi”nden “Toprağımız Hazinemiz”e uzanan çalışmalarını konuştuk.
Xsolla, oyun sektöründe kadınların temsilini, etkisini ve liderliğini güçlendirmeye yönelik küresel inisiyatiflerini genişletiyor.
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı ile Türkiye’nin köklü Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi.
Migros Yemek, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru olarak kadın sporcuların emeğine ve Türk sporuna verdiği desteği güçlü bir işbirliğiyle taçlandırıyor.
Boyner Grup ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğiyle yürütülen İyi İşler Programı, 11. yılında kadın girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve rekabet güçlerini desteklemeye devam ediyor.
PepsiCo Türkiye, “Bir Damla Bir Dünya” Projesi ile su riski yüksek bölgelerde hem üretimde hem tarımda güçlü bir dönüşüm yaratıyor. Net Su Pozitif vizyonu kapsamında doğaya milyonlarca litre su geri kazandıran şirketin, 2025 yılı sonunda 1,6 milyar litre tasarrufa ulaşması bekleniyor.