Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Haleon’un dönüşüm yolculuğunu ve pazarlama perspektifini Haleon Türkiye Pazarlama Direktörü Özge Dağyar Acarbay ile konuştuk.
WPP Media Türkiye, ALJ Türkiye bünyesindeki Toyota, Lexus ve BYD markalarının tüm medya satın alma ve pazarlama süreçlerini, global teknoloji ve veri odaklı çözümleriyle yönetecek stratejik iş ortağı oldu.
MediaMarkt'ın çok kanallı yaklaşımı, teknoloji odaklı hizmetleri ve yeni dönemdeki hedeflerini, MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama & Kurumsal İletişim & E-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan ile konuştuk.
Demant Türkiye’nin işitme sağlığında yarattığı etkiyi, pazarlama yaklaşımını ve gelecek dönem önceliklerini Demant Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Fakı ile konuştuk.
General Mobile, iletişim çalışmalarını Contactplus İletişim Hizmetleri ile yürütme kararı aldı.
Doyuyo Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sinem Karabayır ile Doyuyo'nun dijitalleşme yatırımları, yapay zekâ destekli içerik üretimi ve genç kitleyle kurduğu samimi iletişim diliyle öne çıkan yolculuğunu konuştuk.
Ata Yatırım, kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında Medyaevi ile çalışmaya başladı.
Serenay Sarıkaya, L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi olarak markanın iletişim yüzü oldu.
TCL, Türkiye’de düzenlediği lansmanda akıllı saatlerden göz dostu tabletlere ve projeksiyon cihazlarına uzanan yeni ürün ailesini tanıtırken, yapay zekâ çağında çocuk-teknoloji etkileşimini ele alan bir panele de ev sahipliği yaptı.
Pazarlama iletişiminde sektörün ilham kaynağı Pazarlamasyon Dergi, Almanak sayısıyla kış boyunca yanı başınızda...
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Mecra Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
pladis tarafından düzenlenen bizz@kampüs yarışması, 15’inci yılında üniversite öğrencilerini bu kez GODIVA için yenilikçi pazarlama fikirleri geliştirmeye davet ediyor.
Tam Finans'ın yeni iletişim ajansı Brandfocus oldu.
Sharpcake Co-Founder'ı Tayfun Eker ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
MMA Türkiye - Yönetim Kurulu Başkanı & Repid - Genel Sekreteri Didem Namver ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awardsun pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da AI by New Generation Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
Pazarlama alanında faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren MarTech Awards 2026 başvuruları devam ediyor.
LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül ile 2025 stratejilerini ve yapay zekânın belirleyici olacağı 2026 vizyonunu konuştuk.
By Eve PR Kurucusu Güneş Havva Eren ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Feveran İletişim Kurucu Ajans Başkanı Ali Kahraman ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.