Türkiye Kadın Girişimci Akademisi, Tunceli’de kadın girişimcilerle buluşuyor.
Gözde Attila: "Yapay zekanın en cezbedici yanlarından biri, bizim için seçenekler arasında eleme yapabilmesi, kıyaslayabilmesi, analiz edebilmesi. Hayat hızlanıyor, teknoloji markaları ve alışveriş kanallarını daha erişilebilir kılarken, sadece kendi izin verdiğimiz mesajları almak yeni lükse dönüşüyor. Bu yarışta elenen reklam olmak yerine, beklenen içeriği ve deneyimi oluşturan marka olmak için sessizlik stratejiniz hazır mı?"
Türkiye'nin en değerli ekiplerini ödüllerdiren The Hammers Awards 2025'te Teknoloji ve Veri Bölümü'nün kadrosu tamamlandı.
Bonus, 25’inci yılını kullanıcılarına yönelik bir kampanyayla kutluyor.
The Hammers Awards 2025'te; Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü, Strateji Bölümü, Teknoloji ve Veri Bölümü, Sektörel Kategoriler Bölümü, PR Bölümü, Marka Deneyimi, Medya ve İçerik Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
Turknet, gençlerin teknoloji üretimine aktif katılımını destekleyen TN Generation ve TN Product Bootcamp genç yetenek kariyer programlarını tanıttı.
Bonus’un pazarlama vizyonunu, teknolojik ilklerini ve gelecek planlarını (GÖSAŞ) Garanti BBVA Ödeme Sistemleri - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur ile konuştuk.
Google’ın yapay zekâ destekli yanıt sistemi AI Overview, bilgiye erişimi kolaylaştırıyor. Ancak bu teknoloji, araştırmacı gazetecilik ve bağımsız medya kuruluşları için ciddi bir tehdit oluşturuyor.
KFC Güney Afrika, KAIIA adlı yapay zekâ karakteriyle hem teknoloji dünyasında hem de pazarlama sahnesinde dikkatleri üzerine çekti.
Öğretmen Akademisi Vakfı’nın düzenlediği 11. Eğitim Şenliği, Türkiye genelinde 1.000’den fazla öğretmeni buluşturdu.
Fibasigorta ve EasyCep, EasyCare ürünüyle tüketicilere güvenli ve sürdürülebilir bir teknoloji deneyimi sunuyor.
Türkiye’nin öncü ikinci el platformu sahibinden.com, 25 yıldır dijital ticaretin ötesinde sürdürülebilirlik ve toplumsal kapsayıcılıkta da liderlik ediyor. Geniş ürün çeşitliliği ve teknoloji odaklı hizmetleriyle geleceğe değer katan platformun başarılarını ve hedeflerini Sahibinden.com CMO'su Nazım Erdoğan’dan dinledik.
All-in Cloud markası, AWS iş ortaklığıyla bulut hizmetlerini genişleterek kurumların dijital dönüşümüne güç katıyor.
The Hammers Awards 2025'te Teknoloji ve Veri Bölümü Jüri Başkanı Arçelik Pazarlama A.Ş. Kıdemli Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi oldu.
Garanti BBVA Yatırım'ın Ürün ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Aysun Karabıyık Sarıkaya oldu.
Lassa'nın yeni reklam filmi yayında.
Teknoloji alanında kadın temsilini artırma hedefiyle yola çıkan Getir ve Türk Eğitim Vakfı, 2022’den bu yana yürüttükleri burs programıyla genç kadın mühendis adaylarının hem eğitimine hem de kişisel gelişimine destek oluyor.
Google’ın kampanyası, teknoloji ile aile yaşamı arasında yeni bir denge kurmanın yollarını gösteriyor.
19 Mayıs’ta birinci yılını dolduran Sabancı Gençlik Seferberliği kapsamında 11’inci Teknoloji ve Etki Merkezi Elazığ’da açıldı. Sabancı Topluluğu şirketlerinden AgeSA tarafından Fırat Üniversitesi bünyesinde hayata geçirilen AgeSA Teknoloji ve Etki Merkezi, sigorta ve finans dünyasını dijital teknolojilerle buluşturarak bölgenin gençleri için yeni nesil bir üretim ve çözüm ekosistemi oluşturacak.
Kuveyt Türk ve teknoloji iştiraki Architecht, Geleceğe Yazılım Projesi ile Kahramanmaraş’ta öğrencilerle buluştu.
Garanti BBVA'nın yeni reklam filmi yayında.