Sebamed’in reklam filmi yayında.
Vaseline, tüketicileri sahte ürünlere karşı uyarmak amacıyla Nijeryalı Prens ile işbirliği gerçekleştirdi.
72. AXA Sigorta Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede LC Waikiki, kapsayıcılık vizyonunu sporla buluşturarak Yılın Paralimpik Sporcusu ödülünü milli yüzücü Defne Kurt’a verdi.
Burger King, Whopper’ı küçülterek yaptığı sosyal deneyle, rakiplerinin büyük vaatlerini tiye alırken kendi doyuruculuğunu kanıtlıyor.
Boyner Grup, moda, kültür ve gastronomiyi harmanlayan, 400'den fazla markayı kürasyon odaklı bir yapıda buluşturarak geleneksel mağazacılık anlayışını değiştiren yeni nesil deneyim alanı COMMUNITÉ’yi hayata geçirdi
KFC, Türkiye’deki yeni restoran deneyimini “Büyük Açıldı” kampanyasıyla duyurdu.
Pedigree, Brezilya’da hayata geçirdiği yapay zeka aracıyla barınak hayvanlarının yanlış eşleşme sebebiyle terk edilmesini önleyerek sahiplendirme sürecini dijital bir stratejiye dönüştürüyor.
PepsiCo Türkiye CMO’su Seren Çankırı, PepsiCo Birleşik Krallık ve İrlanda CMO’su olarak atandı.
A101’in medya platformu MEDYA101 ve Pepsi işbirliğiyle hayata geçen interaktif deneyim alanı, markaların dünyasını rafın ötesine taşıyarak alışverişçiye mağazada eğlenceli anlar yaşatıyor.
McDonald's Türkiye, McHesaplı Menüler için hazırladığı yeni kampanyada uygun fiyat mesajını, günlük hayattan kesitlerle kurgulanan dört reklam filmi ve dijital deneyimle birlikte ele alıyor.
İletişim dünyasında markaların artan ihtiyaçlarına yanıt verme hedefiyle yola çıkan Maison Creative'in kuruluş hikâyesini, vizyonunu ve iletişim dünyasına yaklaşımını Maison Creative Kurucusu Sanem Çetmin’le konuştuk.
Rönesans Holding, iş hayatında ve toplumsal alanda kadınların güçlenmesine yönelik projelerini düzenlediği konferansta paylaştı.
BİM'in yeni reklam filmi yayında.
Nestlé Türkiye, 120’nci yılını toplumla birlikte değer üreten geniş ölçekli sosyal fayda hareketlerinden biri olan 120 Bin İyilik Hareketi ile kutluyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü ile QNB Türkiye, dijital bankacılık uygulaması Fenerparayı tanıttı.
Subway, protein odaklı beslenme trendine alternatifler sunuyor.
Hopi ve Ipsos Türkiye’den özel günler için hediye alma alışkanlıkları araştırması yayınlandı.
LC Waikiki, bebek ürünlerinde uygulanan test ve güvenlik süreçlerini paylaştı.
Eksim Holding’in yeni reklam filmi yayında.
TikTok Reklam Ödülleri’nin (TikTok Ad Awards) ikincisi Riyad’da düzenlendi. TikTok Reklam Ödülleri 2025’te Türkiye’den beş ajans ve altı marka farklı kategorilerde ödüllerin sahibi oldu.
WPP Media Türkiye, ALJ Türkiye bünyesindeki Toyota, Lexus ve BYD markalarının tüm medya satın alma ve pazarlama süreçlerini, global teknoloji ve veri odaklı çözümleriyle yönetecek stratejik iş ortağı oldu.