Coca-Cola, iki yüzden fazla pazarda uygulanacak yeni küresel görsel kimliğini tanıttı.
2026 FIFA Dünya Kupası, resmi sponsorların güçlü görünürlüğünden sponsor olmayan markaların yaratıcı hamlelerine uzanan pek çok işe sahne oldu.
Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO’su Ertuğ Tuğalan: "2026 Dünya Kupası, spor pazarlamasının geleceğini gösteriyor; kazananlar en büyük bütçeye sahip olanlar değil, en hızlı içerik üretenler ve en güçlü toplulukları kuranlar olacak.Kupayı bir ülke kazanacak ama pazarlama kupasını, ekranlara değil sohbetlere girmeyi başaran markalar kazanacak."
The Hammers Awards 2026'da Sektörel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Aygaz Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercüment Polat oldu.
The Hammers Awards 2026'da Strateji Bölümü jüri başkanı Sanipak CMO'su Mine Mavi Arıkan oldu.
Çilek'in Pazarlama Grup Başkanı / Global CMO'su Ertan Şensoy oldu.
The Hammers Awards 2026'da Yapay Zekâ ve Trendler Bölümü jüri başkanı ING Türkiye Pazarlama & İletişim & Marka Deneyim Direktörü Sinem Serdar oldu.
Turkcell Genel Müdürü, Dünya GSM Birliği Teknoloji Grubu Başkanı oldu.
Akbank'ın yeni marka ve iletişim başkanı belli oldu.
P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Oya Öngör, Hindistan, Suudi Arabistan, Afrika ve Körfez ülkelerini kapsayan yeni bölgenin liderliğini üstlenecek. P&G Avrupa Ağız Bakım Ürünleri Tedarik Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Akkiriş ise P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanlığını devralacak.
Bahar Uçanlar Diageo Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Marka ve Kategori Direktörü oldu.
The Hammers Awards 2026'da Medya ve İçerik Bölümü jüri başkanı Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı oldu.
The Hammers Awards 2026'da Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü Jüri Başkanı Anadolu Sigorta Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Afet Yönetimi Koordinatörü Berna Semiz Ergüntan oldu.
Coca-Cola, dünyaca ünlü şişesinin formunu yemek çubuklarına uyarlayarak kültürel ritüellere dahil oluyor.
Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO'su Ertuğ Tuğalan: "Dünya karmaşık olabilir. Gelecek belirsiz olabilir. Ama bazı şeyler hâlâ tanıdık. Bir arkadaşla içilen bira gibi. Yağmurdan koruyan bir palto gibi. Bir çocuğun hayal gücünü kuran küçük plastik parçalar gibi. Ve belki de markaların gerçek gücü tam burada saklı. İnsanlara yalnızca bir şey satmak değil, onların kendilerini ait hissedebileceği küçük bir dünya kurmak."
Ozan Bayülgen için müzik; yalnızca bir tutku değil, dinlemeyi, birlikte üretmeyi, zamanlamayı ve sessizliğin gücünü öğreten bir yaşam pratiği. İş dünyasının disipliniyle beslenen bu yolculuk, otuz beş yılı aşan bir süre boyunca hem sahnede hem profesyonel hayatta birbirini güçlendiren iki paralel dünya yarattı. Korn Ferry Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar'dan Sorumlu Bölge Başkanı Ozan Bayülgen'in çocukluk yolculuklarından sahne heyecanına, yaratım süreçlerinden iş hayatıyla kurduğu köprüye uzanan müzik yolculuğunun hikâyesi sizlerle…
Aktif Bank İletişim ve Müşteri Deneyimi Grup Başkanı Gamze Numanoğlu, “Toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda etki yaratmak artık işimizin ayrılmaz bir parçası” diyor.
Kapsayıcılığı teknoloji, veri ve insan odağının kesişiminde bir tasarım felsefesi olarak konumlandıran Akbank’ın bütünsel yaklaşımını, Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç ile konuştuk.
ICM Ajans Başkanı Dafne Uluçınar ile MarTech Awards’da “Açık Hava Ünitelerinde En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorisinde ödül kazanan ICM Ajans’ın başarısını konuştuk.
Samsung Electronics'in Türkiye Başkanı Billy Kim oldu.
Coca-Cola, 13 gıda zincirini tek bir kampanyada buluşturarak fast food restoranlarındaki gücünü "And a Coke" söylemiyle sergiliyor.