MMA Türkiye - Yönetim Kurulu Başkanı & Repid - Genel Sekreteri Didem Namver ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awardsun pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Enerjisa'nın yeni yönetim kurulu başkanı İhsan Erbil Bayçöl oldu.
Feveran İletişim Kurucu Ajans Başkanı Ali Kahraman ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Canvas ve Lumina Kurucu Ajans Başkanı Murat Avalin ile 2025 yılını, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Brandfocus Ajans Başkanı Tülin Çeneli ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Lobby İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Özge Uzun ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
GoodWorks İletişim Ajans Başkanı Ergun Gümrah ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı İlke Düzgün ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2026’da Sektörel ve Özel Kategoriler Bölümü jüri başkanı Google Türkiye CMO’su Serkan Girgin oldu.
Aristo İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Çınar Ergin ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2026’da Mecra Bölümü’nün jüri başkanı T&P Turkey Partner & CEO’su Esra Demirkaya Koca oldu.
Communication Partner Ajans Başkanı Kerem Ayırtman ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Lorbi PR İletişim ve İtibar Yönetimi Ajans Başkanı Mustafa Kaya ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2026’da Teknoloji Ödülleri Bölümü jüri başkanı Deeper Managing Partner’ı İhsan Özçıtak oldu.
desiBel İletişim Grubu Başkanı Mustafa Kutlay ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Momentum İletişim ve Paydaş İlişkileri Yönetimi Ajans Başkanı Mehmet Ali Ergün ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Golin İstanbul Ajans Başkanı Kaan Berkan ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü jüri başkanı MMA Türkiye - Yönetim Kurulu Başkanı & Repid - Genel Sekreteri Didem Namver oldu.
MarTech Awards 2026'da AI by New Generation Bölümü jüri başkanı Sharpcake Co-Founder'ı Tayfun Eker oldu.
Lorbi PR Ajans Başkanı Mustafa Kaya: "PR; daha veri odaklı, daha sofistike, daha bağlamsal, daha empatik... Ve kabul edelim: daha bilgili. ‘Alaylı’lığı aşmış bilimle iş yapan stratejik bir disiplin."
Medya ve pazarlama sektörünün iki deneyimli ismi Sibel Ülkü Yarangümelioğlu ve Selin Şahin Coşkun, strateji, deneyim ve işbirliğini aynı çatı altında buluşturan Squared² Collective’i hayata geçirdi.