The Hammers Awards 2025'te Sektörel Kategoriler Bölümü Jüri Başkanı sahibinden.com CMO'su Nazım Erdoğan oldu.
Sodexo Türkiye CEO’su Ahmet Zeytinoğlu, iş dünyasının yoğun temposuna rağmen doğayla bağını koparmayan isimlerden. Atatürk’ün diktiği çam ağaçlarının kozalaklarından yeni fidanlar yetiştirmek ise ona ilham veren en anlamlı duygulardan biri. Zeytinoğlu’nun doğaya dönüş hikâyesi sizlerle…
sahibinden.com, 2024 Sürdürülebilirlik raporlarını ve 2030 hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.
Sabancı Holding'in yeni CEO'su belli oldu.
Tchibo, globalde 75. ve Türkiye’de 20. yılını, 'Bu Tutku Kutlanır' sloganıyla kutladı.
Mindshare Türkiye CEO'su Ender Buruk: "Medya ajanslarının ve markaların önündeki en temel soru artık şu: Ne anlatacağımız kadar, nasıl bir dünyada anlatacağımızı anlayabiliyor muyuz? "
Renault Group Türkiye'nin yeni CEO'su belli oldu.
Türkiye Voleybol Federasyonu ile sponsorluk anlaşmasına imza atan sahibinden.com, Türkiye Voleybol Milli Takımlarının ana sponsoru oldu.
Türkiye’nin ilk ve tek çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, çocuklara gerçek hayatı deneyimleme fırsatı sunarken, markalar için etkili bir ‘kids marketing’ (çocuklara yönelik pazarlama) merkezi olarak öne çıkıyor. “Çocuklar bildiklerinden ilham alır” sözü ile eğlenirken öğrenme yani “Edutainment” yaklaşımını özetleyen KidZania İstanbul CEO’su Ebru Timur “KidZania İstanbul’da, geleceğin tüketicileriyle kalıcı bağlar kuruluyor” dedi.
Vestel CEO’su Ergün Güler, 9 Nisan 2025’te görevinden ayrılarak Zorlu Holding’de yeni bir pozisyona geçiyor.
Ülker'in yeni CEO'su belli oldu.
Eksun Gıda Grubu başkanı ve CEO’su belli oldu.
Altınyıldız Classics, Burak Özçivit ile tanıttığı İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda “Nerede Olursan Ol” sloganıyla yola çıkıyor.
Hopi'nin yeni CEO'su belli oldu.
Zorlu Holding'de eski CEO Cem Köksal'ın yerine bir önceki CEO Ömer Yüngül atandı.
Levent Kömür, Uludağ İçecek’in yeni CEO’su oldu.
Hakan Orhun, Yepy ve İkinci El Alışverişten Sorumlu Genel Müdür Oldu.
Vodafone Investments CEO’su Serpil Timuray Serpil Timuray, 15 yıllık Vodafone kariyerinin ardından Haziran sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.
Mindshare CEO'su Ender Buruk: "2025 yılı, hem fırsatları hem de zorlukları beraberinde getiriyor. Başarı, yalnızca yapay zekâ destekli otomasyon ve optimizasyon stratejilerini benimsemekle değil, aynı zamanda yaratıcılığı, deneyselliği, çevikliği ve farklılaşma yeteneğini ön planda tutmakla mümkün olacak."
Getir Türkiye’nin CEO'su Batuhan Gültakan görevden alındı.
IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş: "Dijital reklamcılığın hızla değişen dinamikleri, 2025’in heyecan verici bir yıl olacağını gösteriyor. Yapay zekâ, sürdürülebilirlik, yeni medya kanalları ve reklam modelleri, sektördeki dönüşümde belirleyici faktörler olacak."