Biletinial’a yeni CEO

Biletinial’ın yeni CEO'su belli oldu.

Etkinlik ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren Biletinial’ın CEO’luk görevine, pazarlama, satış ve genel yönetim alanlarında 27 yıllık deneyime sahip Ayşen Uz atandı.

Farklı sektörlerde üst düzey yöneticilik yapan Uz, kariyeri boyunca marka yönetimi, iş geliştirme, ticari strateji ve müşteri deneyimi alanlarında görev aldı. Doğuş Grubu bünyesinde Zubizu’nun kuruluş sürecinde CMO olarak yer alan Uz; Penti ve Kale Grubu’nda CMO ve Genel Müdürlük pozisyonlarını üstlendi. Son olarak İtalyan tasarım markası Rapsel’de Genel Müdür olarak görev yapan Uz, Ocak 2026’ya kadar şirketin yönetimini yürüttü.

Biletinial’daki yeni görevinde şirketin büyüme stratejilerinin geliştirilmesi, ticari ve operasyonel performansının artırılması ve yeni iş fırsatlarının değerlendirilmesine liderlik edecek olan Uz’un, dijitalleşme ve değişen tüketici beklentileri doğrultusunda şirketin rekabet gücünün güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Kariyer
Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir