Petrol Ofisi Grubu’nun akaryakıt istasyonlarını yaşam alanlarına dönüştüren yaklaşımını, dijital müşteri deneyimi çözümlerini ve gelecek hedeflerini Petrol Ofisi Grubu CMO’su Murat Zengin ile konuştuk.
Zsa Zsa Zsu’nun yeni CMO'su belli oldu.
Mars Wrigley Türkiye Ülke Müdürü Burak Altunçekiç ile çikolata ve şekerleme kategorisinin dönüşümünü, markanın büyüme stratejisini ve Türkiye pazarındaki fırsatları konuştuk.
Neova Sigorta CMO’su Sami Kaya, Meetup Istanbul 2026’da müşteri deneyiminde güvenin önemine dikkat çekerek kriz yönetimi, veri kullanımı ve paydaşlar arası koordinasyonun marka algısındaki rolünü değerlendirdi.
Magnum Dondurma Şirketi CMO’su Eda Kırali ile şirketin yeni dönemini, değişen tüketici beklentilerini, inovasyon yaklaşımını ve dondurma kategorisinin büyüme alanlarını konuştuk.
Yemeksepeti'nin yeni CEO'su belli oldu.
Yemeksepeti, 1 Ekim Dünya Kahve Günü kapsamında son 12 aylık sipariş verilerini analiz ederek kullanıcıların kahve tüketim alışkanlıklarını paylaştı.
Zeynep Yenigün Turay, Atelier Rebul’de Global Chief Marketing Officer (CMO) görevine atandı.
Evofone'un yeni CMO'su belli oldu.
Teknosa’da Mustafa Aşkım Akata CCO, Zafer Özçelik ise CMO olarak göreve başladı.
İzocam’ın yeni satış ve pazarlama direktörü belli oldu.
Tatilsepeti’nin yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Microsoft CMO’su Beyza Sakallı: “Yapay zekânın asıl değeri, işleri hızlandırmasında değil; karar alma süreçlerine netlik kazandırmasında yatıyor. Gerçek etki ise daha fazla üretmekten değil, daha doğru kararlar almaktan geliyor.”
Yemeksepeti, merkez ofis ve destek ekiplerinin katılımıyla düzenlediği Yaya Kurye Deneyimi programının üçüncüsünü gerçekleştirdi.
The Hammers Awards 2026'da Strateji Bölümü jüri başkanı Sanipak CMO'su Mine Mavi Arıkan oldu.
Çilek'in Pazarlama Grup Başkanı / Global CMO'su Ertan Şensoy oldu.
Pernod Ricard Afrika Klasik Pazarlar Genel Müdürü Barış Düzova oldu.
Çilek Holding’in Global CMO’su belli oldu.
Asılabilir Kağıt Havlu’nun çıkış noktasını, değişen hijyen ve pratiklik beklentilerini, markanın yeni kullanım alışkanlıkları yaratma hedefini ve Sanipak’ın inovasyon yaklaşımını Sanipak CMO’su Mine Mavi Arıkan ile konuştuk.
Yemeksepeti, 25. kuruluş yıl dönümünde düzenlediği basın toplantısında çeyrek asırlık sipariş arşivinden dikkat çekici verileri kamuoyuyla paylaştı.
Duygu Badem Uylukcuoglu, Vestel’de Global CMO görevinin ardından yurt içi satış ve müşteri hizmetleri sorumluluğunu da üstlendi.