Dinçerler Group, Little Caesars Pizza’nın Türkiye operasyonunu devralarak portföyünü genişletti.
Aygaz Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı ve The Hammers Awards Jüri Başkanı Ercüment Polat ile yapay zekânın pazarlama ekiplerinin iş yapış biçimlerine etkisini, yeni dönemde öne çıkan yetkinlikleri, yaratıcılığı besleyen kurum kültürünü ve The Hammers Awards’un Türkiye pazarlama ekosistemindeki rolünü konuştuk.
Instagram’ın 10 yıl sonra yenilediği wordmark, markaların kendi logolarını yeni yazı karakteriyle yorumladığı paylaşımlara konu oldu.
12 Ağustos güneş tutulması, markaların sosyal medya iletişiminde de yerini aldı. Markalar, gündemi yaratıcı paylaşımlarla gerçek zamanlı pazarlamaya taşıdı.
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" serimizin yeni konuğu Havas İstanbul Creative Group Head'i Kerem Korucuoğlu.
McDonald’s Çin'de paket servis çantasından ilham alan ve yanlarında çıkarılabilir patates kutuları bulunan “Big Fries Backpack”i tanıttı.
2026 yazında öne çıkan iletişim çalışmalarıyla dikkat çeken Gloria Jean's Coffees Türkiye, genç kitleyle kurduğu bağı yaratıcı kampanyalarla güçlendirmeyi sürdürüyor. Dinçerler Group Pazarlama ve Strateji Direktörü Serkan Bozkurt ile markanın genç tüketicilere yönelik iletişim stratejisini ve yaz dönemine damga vuran çalışmalarını konuştuk.
2026 FIFA Dünya Kupası, resmi sponsorların güçlü görünürlüğünden sponsor olmayan markaların yaratıcı hamlelerine uzanan pek çok işe sahne oldu.
TikTok, Cannes Lions 2026'da Symphony Agent'i ve yeni reklam çözümlerini duyurdu.
Kristal Elma, bu yıl 38. kez yaratıcı işleri ödüllendirdi.
SuperFresh, premium pizza serisinin yeni üyesi Pizza Napoliten’i İtalya temalı bir etkinlikle tüketicilerin beğenisine sundu.
ICM Ajans Başkanı Dafne Uluçınar ile MarTech Awards’da “Açık Hava Ünitelerinde En İyi Teknoloji Kullanımı” kategorisinde ödül kazanan ICM Ajans’ın başarısını konuştuk.
Mete Gürkan: "Trendlerin ömrü saatlere düşüyor, kullanıcılar kendi mikro-kültür kabilelerini kuruyor, yapay zekâ hikâyeleri okurun ritmine göre yeniden yazıyor, AI DJ’ler gerçek zamanlı duyguya göre set değiştiriyor. 2026 bu büyük dönüşümün yalnızca bir devamı değil; sıçrama noktası olabilir. 2026’da pazarlama ve iletişim dünyasu ilk kez gerçekten “kişiye göre şekillenebilir” bir yapıya kavuşabilir. "
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" serimizin yeni konuğu Leo.istanbul Crative Group Head'i Hasan Calp.
Migros One, Rumeli Caddesi’ndeki İstanbul Moda Akademisi binasını dev bir hizmet apartmanına dönüştürerek; yemekten markete tüm ihtiyaçların tek bir uygulama üzerinden karşılanabildiğini yaratıcı bir açık hava uygulamasıyla sergiledi.
Pazarlama alanında faydalanılan teknolojileri ve bu teknolojilerin yaratıcı ve etkili kullanımını ödüllendiren MarTech Awards 2026 başvuruları devam ediyor.
Christian Alexander markası, parfüm dünyasında cinsiyet ve kusursuzluk kavramlarını sorgulayan bütüncül bir yaratıcı anlatıyla piyasaya çıktı.
SuperFresh, pizzada yepyeni bir deneyim sunan ürünü “Pizza Artizan”ın tanıtımı için merak uyandıran bir lansman sürecine imza attı.
desiBel İletişim Grubu Başkanı Mustafa Kutlay ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
SushiCo, mevsimin taze ürünleri ve şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan yeni kış menüsüyle misafirlerini Uzak Doğu’nun zengin lezzetlerine davet ediyor.
Gökçe Kunt, Sunglass Hut Kuzey Amerika Mağazalar Pazarlama (VP Marketing) Başkan Yardımcılığı görevine atandı.