Yapı Kredi Kurumsal İletişim Direktörü Arda Öztaşkın ile markaların sürdürülebilirlik yolculuklarında karşılaştıkları fırsatlar ve zorlukları, finans sektörünün dönüştürücü gücünü ve Yapı Kredi’nin bu alandaki çalışmalarını konuştuk.
MediaMarkt Türkiye Pazarlama, E-Ticaret ve Kurumsal İletişim Direktörü Tolga Ünvan ile, markanın dijitalleşme süreci, sürdürülebilirlik projeleri ve müşteri deneyimini iyileştiren yenilikçi adımlarını konuştuk.
Sneaks Up, Türkiye İş Bankası Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Maxis Girişim Sermayesi ve Lycian Capital - Azimut Grubu ortaklığı tarafından yatırım aldı.
Multinet Up'ın, Kuantum Araştırma işbirliği ile gerçekleştirdiği 2024 Pazar ve Segmentasyon Araştırması, işletmelerin yemek kartı, kurumsal yardım ve seyahat harcamaları gibi alanlarda değişen eğilimlerini gözler önüne seriyor.
Microsoft Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
FLO Group'un yeni Kurumsal İletişim, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Direktörü belli oldu.
Modern iş dünyasında stres yönetimi kritik bir rol oynarken küçük farkındalık pratikleri büyük değişimler yaratabiliyor.
Excel İletişim ve Algı Yönetimi CEO'su Burçak Taşkın Yurdakul ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Hepsiburada'nın dijital hediye kartları, yılbaşı döneminde bireysel ve kurumsal kullanıcılar için operasyonel kolaylık ve esneklik sunarak hediyeleşme süreçlerini modern bir çözüme dönüştürüyor.
F5 İletişim Yönetimi / LEWIS+ Partner Ajans Başkanı Murat Demirok ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
ÜNİTE Edelman Kurumsal İtibardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşegül Kulu ve Yaratıcı Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Arıdağ ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Artı İletişim Yönetimi Yönetici Ortağı Esra Şengülen Ünsür ile 2024 yılını, 2025 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
L’Oréal Group Avrupa Kurumsal Dijital ve Pazarlama Transformasyon Direktörü Ufuk Batur oldu.
Kurumsal kimlikleri dışında ilham verici tutkulara sahip olan sektörün önde gelen isimlerini ağırladığımız 'Mesai Dışı' serimizin yeni konuğu Boyner Büyük Mağazacılık CEO'su Eren Çamurdan.
Pluxee’nin kurumsal dijital hediye çözümü ‘Pluxee Hediye’, çalışanlarına yeni yıl hediyesi vermek isteyen şirketlere özel hazırladığı paketler ile hem operasyonel kolaylık hem de maliyet avantajı sağlıyor.
Deloitte Türkiye İnsan Yönetimi Hizmetleri Lideri İlksen Keleş ile Türkiye’deki insan kaynakları politikalarında yaşanan dönüşümü ve çalışan bağlılığını güçlendirmek adına atılması gereken stratejik adımları konuştuk.
sahibinden.com'un yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, 25. yılını gururla kutluyor.
Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt, konaklama, toplu satın alma ve filo çözümleriyle şirketlere gider yönetimi hizmeti sunan Multinet Up, 25. yılını düzenlediği özel bir etkinlikte kutladı.
Personel devam kontrol sistemlerinde ve insan kaynakları yönetimi süreçlerinde hizmet veren idenfit, 57 ülkede aktif olarak kullanılan ve değerlendirme merkezi çalışmalarıyla tanınan Pulsifi ile stratejik bir ortaklık kuruyor.
DİMES'in yeni kurumsal ilişkiler ve iletişim direktörü belli oldu.