DeFacto, Bahçeşehir Koleji ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), 23 Nisan kapsamında çocukların hayallerini sosyal faydaya dönüştüren bir projeyi hayata geçirdi.
Tchibo Türkiye, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Migros işbirliğiyle “Güzel hikâyeler çekirdekten başlar” mottosuyla hayata geçirilen proje, 3 bin çocuğun nitelikli eğitimle buluşmasına katkı sağlıyor.
Omo, Arsenal Kadın Futbol Takımı ile işbirliği yaparak kız çocuklarının dışarıda özgürce oynama hakkını savunuyor ve spordaki cinsiyet bariyerlerini yıkmayı hedefliyor.
Reklamverenler Derneği 19. Genel Kurulu’nda projeler değerlendirildi, kadın temsiliyetinde rekor artışla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapıldı.
Xsolla, oyun sektöründe kadınların temsilini, etkisini ve liderliğini güçlendirmeye yönelik küresel inisiyatiflerini genişletiyor.
Allianz’ın yeni reklam filmi yayında.
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı ile Türkiye’nin köklü Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi.
Migros Yemek, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın forma sırt sponsoru olarak kadın sporcuların emeğine ve Türk sporuna verdiği desteği güçlü bir işbirliğiyle taçlandırıyor.
Boyner Grup ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğiyle yürütülen İyi İşler Programı, 11. yılında kadın girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve rekabet güçlerini desteklemeye devam ediyor.
Starbucks Vakfı’nın desteğiyle Alshaya Group, Starbucks Avrasya ve Habitat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen EmpowerMe: Gençlik Programı, gençlerin potansiyelini güçlendirmeye devam ediyor.
Akasya, 5–31 Aralık tarihleri arasında atölyeler, pop-up alanlar, müzik dinletileri ve tematik etkinliklerden oluşan yılbaşı programını ziyaretçilerle buluşturuyor.
Sabancı Vakfı’nın Fark Yaratanlar Programı’na seçilerek çalışmalarına ulusal düzeyde görünürlük kazandıran Atakan Nalbant ile dijital dünyada engellilerin karşılaştığı güçlükleri ve Binclusive’in çözümcül yaklaşımını konuştuk.
Mete Gürkan: "Çılgın ve popülist liderlerin, giderek artan şovenizmin çağında, markaların da göz boyayan stratejiler değil eyleme geçmeleri, aktivist olmaları bekleniyor. Tüketiciler artık markanın ne ürettiği ve sattığı kadar neye inandığını ve inanmadığını da sorguluyor. Toplumsal ve bireysel konularda bir duruşa sahip olmasını, bir meselesi olmasını, tutarlı olmasını, kadın hakları diyip en azından şiddet faili bir ünlü erkeği reklamında oynatmamasını bekliyor. Neo-aktivist şirketlerin çağı başlıyor."
WHISKAS’ın ‘Gör Beni’ projesi, şehirdeki tüm canlılar için farkındalık ve güvenli yaşam alanları yaratmayı hedefliyor. #GörBeni hareketi, toplumsal empatiyi güçlendirirken sahipsiz hayvanlara somut destek sağlıyor.
Spotify’ın ICON Türkiye programı, efsane sanatçıların mirasını genç kuşaklarla yeniden buluşturmayı hedefliyor.
Humm Organic, AÇEV işbirliğiyle hayata geçirdiği “Sağlıklı Gelecek için Organik Bir Destek” projesiyle çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıklarını desteklerken, elde edilen gelirin bir kısmını AÇEV’in eğitim programlarına aktarıyor.
Kadın güçlenmesini destekleyen She’s Mentoring Programı, ikinci dönem mezunlarını ve ödül kazanan projelerini özel bir törenle kutladı.
Pluxee, ‘Çalışanı Mutlu Eden Dünya’ vizyonuyla işverenlere rekabette avantaj sağlarken çalışanlara esneklik sunan yenilikçi çözümler geliştiriyor. Hibrit çalışmadan esnek yan haklara, dijitalleşmeden yapay zekâ yatırımlarına uzanan bu süreçte çalışan deneyimine dair yaklaşımlarını, Pluxee Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu ile konuştuk.
Multinet Up CEO'su Emre Sever ile Multinet Up'ın KOBİ’lere sundukları çözümleri konuştuk.
Marks & Spencer, “Farkında M&Sın?” projesiyle kadınlara erken teşhisin önemini hatırlatarak meme sağlığı konusunda farkındalık oluşturuyor.
Estée Lauder Companies Türkiye'nin düzenlediği dijital kampanyada, erken teşhisin önemine ve kadın dayanışmasının gücüne dikkat çekti.