Karma Marka Mağazacılık'ın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Nissan Türkiye'nin yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
DİMES'in yeni kurumsal ilişkiler ve iletişim direktörü belli oldu.
Nespresso Türkiye’de Pazarlama Direktörü olarak görevini sürdüren Emre Tezel, Nespresso Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.
Bayer Türkiye'nin yeni kurumsal ilişkiler direktörü belli oldu.
Yataş Bedding'in yeni pazarlama direktörü belli oldu.
ETİ'nin yeni kurumsal iletişim ve tüketici ilişkileri kıdemli direktörü Dilge Berktaş oldu.
Algoritmalar sanatın özgünlüğünü dönüştürüyor mu, yoksa yeni bir kolektif yaratım çağının kapısını mı aralıyor? Borusan Contemporary Direktörü Dr. Kumru Eren ile sanatın teknolojiyle kurduğu yeni ilişkiyi, değişen değer ölçütlerini ve dijital çağda sanat kurumlarının “anlam üretmedeki” rolünü konuştuk.
Derimod'un yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Abdi İbrahim'in yeni uluslararası pazarlar pazarlama direktörü Burak Şen oldu.
Migros Grubu CRM ve Pazarlama İletişimi Direktörü Süreyya Bayraktaroğlu oldu.
ebebek Pazarlama Direktörü Itır Erel Ergül, güveni süreklilik, şeffaflık ve doğru yönlendirme üzerinden tanımlıyor: “Tüm temas noktalarını bu yaklaşım doğrultusunda kurguluyoruz.”
Sabancı Vakfı’nın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Sinem Serdar, ING Türkiye İletişim ve Marka Deneyimi Direktörü olarak atandı.
Pol’s Gıda'nın yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Kärcher Türkiye'nin yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Haleon’un dönüşüm yolculuğunu ve pazarlama perspektifini Haleon Türkiye Pazarlama Direktörü Özge Dağyar Acarbay ile konuştuk.
MediaMarkt'ın çok kanallı yaklaşımı, teknoloji odaklı hizmetleri ve yeni dönemdeki hedeflerini, MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Üyesi, Pazarlama & Kurumsal İletişim & E-Ticaret Direktörü Tolga Ünvan ile konuştuk.
Demant Türkiye’nin işitme sağlığında yarattığı etkiyi, pazarlama yaklaşımını ve gelecek dönem önceliklerini Demant Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Ayça Fakı ile konuştuk.
Doyuyo Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sinem Karabayır ile Doyuyo'nun dijitalleşme yatırımları, yapay zekâ destekli içerik üretimi ve genç kitleyle kurduğu samimi iletişim diliyle öne çıkan yolculuğunu konuştuk.
Logitech’in yeni Güneydoğu Asya bölge direktörü belli oldu.