WPP Media Türkiye, Gratis'in yeni medya planlama ve satın alma ajansı oldu.
Meetup Istanbul, bu yıl değişen güç dengelerine ve iş dünyasının yeni kurallarına referans niteliğinde bir tema ile geliyor: Beyond Control.
TBWA\Istanbul'un yeni CCO'su belli oldu.
MMA Marketing + Media Alliance Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Didem Namver: "2026’da markaların veri olgunluğunu artırmaya yönelik çabaları hızlanacak. Veri olgunluğu, doğru ve anlamlı verilerin toplanması, işlenmesi ve stratejik karar alma süreçlerine entegrasyonuyla mümkün olacak."
WPP Media, Mindshare CEO'su Ender Buruk: "2026’ya ilerlerken, pazarlamanın başarı formülü üç ana unsur etrafında şekilleniyor: Hız, hikâye ve hesap verebilirlik. Teknolojiyi doğru yorumlayan, veriyi sorumlu kullanan, dikkat çekebilen ve bunun etkisini ölçebilen markalar fark yaratacak. Yani sadece görünür olan değil, görülmeye değer olan kazanacak."
Medina Turgul DDB Ajans Başkanı & CCO'su Ertuğ Tuğalan, "Medyanın bu kadar parçalı ve ayrı disiplini olduğu bir dünyada hikâye sadece bir anlatı değil; bir sistem. Yaratıcıların bugünkü becerisi, bu sistemin bütününü orkestre edebilmek. Londra bana bu orkestrayı öğretirken, İstanbul hâlâ en cesur melodiyi bulmayı sağlıyor."
Staff Media, medya operasyonlarını yapay zeka ve küresel veri standartlarıyla geleceğe taşımak adına, MINT ile güçlerini birleştirdi.
WPP Media Türkiye, ALJ Türkiye bünyesindeki Toyota, Lexus ve BYD markalarının tüm medya satın alma ve pazarlama süreçlerini, global teknoloji ve veri odaklı çözümleriyle yönetecek stratejik iş ortağı oldu.
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" serimizin yeni konuğu Leo.istanbul Crative Group Head'i Hasan Calp.
Migros One, Rumeli Caddesi’ndeki İstanbul Moda Akademisi binasını dev bir hizmet apartmanına dönüştürerek; yemekten markete tüm ihtiyaçların tek bir uygulama üzerinden karşılanabildiğini yaratıcı bir açık hava uygulamasıyla sergiledi.
İGA İstanbul Havalimanı, çalışanlarına özel hazırladığı 2026 setiyle sürdürülebilirliği ve ortak emeği görünür kıldı.
Atasay'ın yeni reklam filmi yayında.
Staff Media, Canva'nın Türkiye pazarındaki stratejik medya operasyonlarını yönetecek.
Bellona ve Doqu Home’u bünyesinde bulunduran Anadolu Güçbirliği Holding, tüm medya satın alma ve pazarlama hizmetleri için WPP Media Türkiye ile işbirliğine adım atıyor.
Tommy Cash, İstanbul’daki konserlerinin ardından Espressolab Merter Roastery’de flashmob formatında kurgulanan sürpriz bir performansla izleyicilerle buluştu.
MMA NEXT! Conference 2025’te sektör liderleri, pazarlamanın artık “tasarlanmış etki” ve kolektif işbirliğiyle şekillendiğini vurguladı.
Liberte İstanbul Creative President & Founding Partner'ı Cihangir Gümüş yılın reklam kampanyalarını seçti.
CIAN. İstanbul Founder & Creative Chairman'ı Cihan Kavaklıpınar yılın reklam kampanyalarını seçti.
Essance İstanbul İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı İlke Düzgün ile geride bıraktığımız yılı, 2026 yılına dair öngörülerini ve gelecek planlarını konuştuk.
MullenLowe Istanbul Executive Creative Director'ü Osman Nadir Aydın yılın reklam kampanyalarını seçti.
Starbucks, Türkiye’deki ilk Signing Store konseptini İstanbul Göztepe Loft’ta hayata geçirdi. İEEF danışmanlığında yürütülen proje, işaret dili odaklı yenilikçi bir mağaza deneyimi sunuyor.