P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Oya Öngör, Hindistan, Suudi Arabistan, Afrika ve Körfez ülkelerini kapsayan yeni bölgenin liderliğini üstlenecek. P&G Avrupa Ağız Bakım Ürünleri Tedarik Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Akkiriş ise P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanlığını devralacak.
Dreame, robot süpürgelerden hava temizleyicilere, kablosuz süpürgelerden kişisel bakım ürünlerine kadar uzanan yeni nesil ürün ekosistemini tanıttı.
NielsenIQ Türkiye araştırmasına göre 2025’te güzellik ve kişisel bakım pazarı güçlü büyürken, online alışverişte kişisel bakımın payı yüzde 23’e, elektrikli kişisel bakım ürünlerinin payı ise yüzde 55’e ulaştı.
NIVEA MEN, futbol kültürünü kişisel bakım kategorisiyle buluşturan Roll-on d’Or projesiyle, amatör futbolcuların halı sahada attıkları golleri oylamaya açarak yılın en iyi golünü ödüllendirmeyi hedefliyor.
Bazı markalar; ürünlerinin yanı sıra yarattıkları duygular ve hafızada kalan izlerle de anılır. Yumoş da bu örneklerden biri. Türkiye’nin konsantre yumuşatıcı kategorisinde pazar payı en yüksek markaları arasında yer alan ve yaklaşık 40 yıldır pazarda bulunan Yumoş, geçmişini inovasyon çalışmalarıyla birleştirerek giysi bakım kategorisinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Türkiye’de güzellik ve kişisel bakım perakende sektörüne öncülük eden Watsons Türkiye, Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nin bu yıl 11’incisini düzenledi.
Alper Çapar, Unilever Ev Bakım İş Grubu’nun Comfort & Fragrance Global Pazarlama Başkanı olarak Londra merkezli yeni görevine başladı.
Fiba Grubu’nun “Yük Olmasın” projesi adaletsiz iş bölümüne dikkat çekiyor. Bakım emeği ve zihinsel iş yükü kadınların 3’te 1’ini iş gücünün dışına itiyor.
PepsiCo Türkiye'nin yeni Yiyecek & İçecek Kategorisi Pazarlama Kıdemli Direktörü belli oldu.
Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Çamaşır Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü Alper Çapar ve OMO Marka Müdürü Elif Yıldırımcan ile çamaşır yıkama alışkanlıklarındaki değişimleri, OMO'nun sektördeki öncü rolünü ve yenilikçi ürünleri OMO Express Fresh'in getirdiği devrim niteliğindeki yenilikleri konuştuk.
RHYM, enstrüman alım satımından kiralama ve bakım hizmetlerine kadar müzikseverleri tek platformda buluşturuyor.
Hayat Kimya'nın spora olan desteğini ve geleceğe dair hedeflerini Hayat Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı ile konuştuk.
Rexona'nın spora olan desteğini ve geleceğe dair hedeflerini Unilever Deodorant Kategorisi Marka Müdürü Revna Tever Serintürk ile konuştuk.
Vegan kişisel bakım markası URBAN Care, ‘Herkes Kendine İyi Baksın' sloganıyla yaza merhaba dedi.
L’Oréal Paris Cilt Bakım & Saç Bakım ve Saç Boya Kategorisi Marka Lideri Ecem Pekkaya Çağlar ile değişen trendler ve tüketici beklentilerini, L’Oréal Paris'in ürün geliştirme süreçlerini ve SkinLab deneyimini, L’Oréal Paris'in cilt bakımı alanındaki gelecek hedefleri ve stratejilerini konuştuk.
Garnier, Loreal Paris ve İpek Pazarlama Direktörü Ezgi Aksoy’la da Garnier’nin yenilikçi bakış açısı, cilt bakım trendleri ve yeni ürünleri hakkında konuştuk.
Reklam ve pazarlama sektöründe yaratıcılığı ödüllendiren yarışma Kristal Elma, 28 Kasım Salı günü Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Reklamcılar Derneği ev sahipliğinde düzenlenecek bu özel gece, Cumhuriyet’in 100. Yılı Özel Kategorisi ödülleri ile başlayacaktır.
İsveç’in ve dünyanın önde gelen 100’e yakın endemik bitkisini, doğal termal suları ve kozmetik bilimi ile buluşturan Carex Sweden, saç ve cilt bakım kategorilerinde ilk üç marka olma hedefiyle yoluna devam ediyor. Carex Sweden İş Birimi Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Atınç Aksoy ile Carex Sweden’ın doğal ve çevre dostu ürünlerinden gelecek hedef ve stratijelerine kadar birçok konuda konuştuk.
Japon havacılık şirketi, uzayda kullanılmak için geliştirilmiş bir cilt bakım serisi üretti.
PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Pazarlama Kıdemli Direktörü Aslı Önder ve PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Pazarlama Kıdemli Direktörü Seren Çankırı ile PepsiCo'nun yılın ilk çeyreğini, Grammy ödüllü Burna Boy ile gerçekleştirdikleri işbirliğini ve PepsiCo'nun yeni dönem hedeflerini konuştuk.