Kärcher, küresel perakende satış verilerine göre, bir kez daha basınçlı yıkama makineleri kategorisinde en çok tercih edilen marka olarak Guinness Dünya Rekoru kırdı.
Satış odaklı bir kanal olarak görülen perakende medyası, artık markalar için yaratıcı kampanyaların sahnelendiği bir pazarlama alanı olmaya başladı.
Genart by Aleph Spotify’ın Türkiye’deki reklam satış partneri oldu.
Michelin Türkiye Satış Direktörlüğü görevine Gözde Alpaslan atandı.
FLO Group, kampanya döneminde sipariş başına maliyet (CAC) rakip teknolojilere kıyasla 7 kat daha iyi sonuç alırken, müşteri dönüşüm oranları 2.5 kat artış gösterdi.
İş dünyasında yeni trend: Ofise zorunlu dönüş başladı.
Yapı Kredi Dijital Pazarlama ve Satış Direktörü Oktay Kalem ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'un pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Rolls-Royce 2024’te 5 bin 712 adet araç teslim ederek tarihindeki üçüncü en yüksek satış miktarına ulaştı.
AmChams Avrasya Ekonomi Zirvesinde konuşan Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Walmart’ın Türkiye’de ofis açmayı planladığını duyurdu.
Genart by Aleph, Pinterest işbirliğiyle birlikte Pinterest'in Orta ve Doğu Avrupa'nın yanı sıra; Latin Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu'daki kilit pazarlarda da satış varlığını genişletecek ortaklığın bir parçası oldu.
Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Bölgesel Satış ve Pazarlama Direktörü Eylül Yüksel Diken'e kendi perspektifinden Next Level’ı ve gelecek hedeflerini sorduk.
CNBC-e Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Refik Dal oldu.
LEGO Paris'ten ilham alan iki yeni ürününü tanıttı. Yeni koleksiyon parçalarının satış tarihleri de duyruldu.
EasyCep, önümüzdeki günlerde yurt dışında ilk kendi premium deneyim ve satış mağazasını açarak, Azerbaycanlı tüketicilerle buluşacak.
Vestel Türkiye, Orta Asya, İran, Irak, Suriye ve Kuzey Kıbrıs bölgelerinden sorumlu Satış Genel Müdürlüğü görevine Tarık Leloğlu getirildi.
Nike'ın ikonik koleksiyonu Air Jordan satış pazarında düşüş yaşadı.
Yakın zaman önce satış yasağı getirilen Apple Watch 9 ve Apple Watch Ultra 2 modellerinin satışlarına tekrardan başlandı.
Apple, Apple Watch 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin satışlarını durdurmak zorunda kaldı.
Pozitera Grup’un yeni satış ve perakende geliştirme grup başkanı belli oldu.
Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç ile The Hammers Awards 2023’te, “Sürdürülebilirlik ve KSS Alanlarında Optimum Bütçe ile Harikalar Yaratanlar “ kategorisinde "Gümüş" ödül kazanan Hitit'in başarısını konuştuk.
Feast Gıda’nın yeni satış ve pazarlama direktörü belli oldu.