Vestel, 19 Ocak 2026 itibarıyla yeni CEO’su Gökhan Sığın’ı göreve getiriyor. Sığın’ın, şirketin küresel vizyonu ve inovasyon hedeflerine katkı sağlaması bekleniyor.
Yaklaşık 30 yıllık deneyime sahip olan Sığın, teknoloji, inovasyon ve uluslararası yönetim alanlarında önemli bir geçmişe sahip. Vestel’deki yeni görevinde şirketin teknoloji odaklı kimliğini güçlendirmek, inovasyon kapasitesini artırmak ve organizasyon yapısını ileriye taşımak gibi sorumlulukları üstlenecek.
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Sığın, yüksek lisansını İngiltere’deki Bristol Üniversitesi’nden MBA derecesiyle tamamladı. Tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektörlerinde hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlarda liderlik rolleri üstlenen Sığın, 2023-2025 yılları arasında Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü.