Mustafa Taviloğlu, ilk eserini satın aldığı 1972 yılından bu yana, duvarları sadece bir dekor olarak görmedi, onlara bir hikâye kazandırdı. Taviloğlu’nun ilk aldığı eserden, kaçırdığı fırsatlara, en özel anılarından genç sanatçılara duyduğu heyecana kadar sanat yolculuğunun hikâyesi sizlerle…
Miele'nin yeni reklam filmi yayında.
SuperFresh’in, tarımda kadın iş gücünü görünür kılmak amacıyla 2022 yılında başlattığı “Tarımın Kadın Yıldızları” projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.
Türkiye’de satılan her iki pizzadan birini sunan Domino’s, dijitalleşme, ürün inovasyonu ve yaygın şube ağıyla liderliğini 81 ile taşıyarak perçinlemeye hazırlanıyor.
2024 AdEx Benchmark Raporu'na göre, Avrupa dijital reklam pazarı 118,9 milyar Euro ile rekor kırarken, Türkiye ilk 10’da 4. sıraya yükselerek dikkatleri üzerine çekti.
DP Eurasia’nın üst düzey atamaları kapsamında, Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu GMY (CMDO) görevine Nedim Nahmias, İnsan Kaynakları GMY (CHRO) görevine ise Seda Erdem Yılmaz getirildi.
MullenLowe Istanbul Creative Group Head’i Rahman Yıldız’ın ilk profesyonel çalışmasının hikâyesi sizlerle…
Bioderma, dermokozmetik sektöründe yapay zekâ destekli ilk reklam filmini hayata geçirdi.
MNG Kargo’nun, faaliyetlerine DHL eCommerce ismiyle devam edeceğini duyurmasının ardından, bu dönüşümü anlatan iki yeni reklam filmi dijital mecralarda yayına girdi.
OpenAI, tamamen kodlama için tasarlanmış ilk yapay zeka üreticisi "Codex"i tanıttı.
Türkiye’de lüks moda perakendesinin öncüsü Beymen Group, sürdürülebilirlik stratejisi Beymen Promise kapsamında ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.
Huawei, serinin en yeni üyesi FreeBuds 6 ile açık uçlu kulaklık tasarımını modern bir dokunuşla yeniden sahneye çıkarıyor.
Esnek ambalaj sektörünün öncü şirketlerinden Polinas, sürdürülebilirlik vizyonunu ve bu alandaki somut adımlarını paylaştığı ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.
Markaların ürün ve dönüşüm akışını ölçerek daha kaliteli trafik, daha düşük oturum başı maliyet sunan IntentGPT ile şirket, LLM tabanlı hedefleme çözümünü sunan ilk DSP oldu.
Sushida’dan yeni reklam filmi: “Uzakdoğu’dan gelen yeni lezzet akımı”
Ülker, “İlk Maçım” projesiyle daha önce hiç maça gitmemiş taraftarlara, dört büyük takımın localarında ilk maç heyecanını yaşama fırsatı sunuyor.
79 ülkeden uzmanların yer aldığı Cannes Lions juri listesinde Türkiye’den iki sektör lideri yer alıyor.
Popeyes'ın yeni reklam filmi yayında.
Stratejik İletişim Danışmanı Mete Gürkan yazdı: "Günümüzde pazarlamanın çok boyutlu yönlerinden ikisini alanlarında müthiş işler çıkaran Taylor Swift ve Sally Rooney üstünden inceleyelim..."
Nestlé Waters & Premium Beverages, suyun gastronominin ayrılmaz bir parçası olduğuna inanarak, kaliteli yemek tutkunu S.Pellegrino ve Erikli'yi, biri Uludağ'dan diğeri İtalyan Alpleri'nden gelen iki marka olarak bir araya getirdi.
Sektörün gündem dışı konularına ve merak edilenlerine odaklandığımız Off Topic programımızın ilk konuğu, sektörde sadece başarılarıyla değil, vizyonu ve enerjisiyle de fark yaratan Ahmet Pura oldu.