Türkiye’nin ilk ve tek çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, çocuklara gerçek hayatı deneyimleme fırsatı sunarken, markalar için etkili bir ‘kids marketing’ (çocuklara yönelik pazarlama) merkezi olarak öne çıkıyor. “Çocuklar bildiklerinden ilham alır” sözü ile eğlenirken öğrenme yani “Edutainment” yaklaşımını özetleyen KidZania İstanbul CEO’su Ebru Timur “KidZania İstanbul’da, geleceğin tüketicileriyle kalıcı bağlar kuruluyor” dedi.
Anadolu Sigorta, 100. Yılını, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlediği "Yüzyıllık İmza" adlı özel gösteriyle kutladı.
Huawei, teknoloji dünyasında yenilikçi ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Sağlık takibini kolaylaştıran Huawei Watch D2, tansiyon ölçme özelliği ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Uzun pil ömrüyle de günlük kullanımı kolaylaştıran Watch D2, Huawei'nin sağlık teknolojilerindeki başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor. Watch D2'yi tüm yönleriyle inceliyoruz.
Sosyal medya kullanıcı sayısı 5,24 milyara ulaşırken, platformlar marka keşfi için kritik hale geliyor ve dijital reklam harcamaları rekor seviyeye çıkıyor.
Sneaks Up, 10. yılını Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirdiği Blue Stage Partisi ile kutladı.
LC Waikiki, Hatay Sörf Merkezi'ne verdiği desteği ve bu projeyle bölgedeki gençlere nasıl katkı sağladıklarını, LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül Yılmaz ile konuştuk. Yılmaz, “Hatay Sörf Merkezi projesinin sürdürülebilirliğini, onu tek seferlik bir girişimden çok, uzun vadeli bir sosyal dönüşüm aracı haline getirerek sağlamayı amaçlıyoruz.” diyor.
Anadolu Grubu’nun yenilikçi markalarından Garenta, teknoloji ve dijital altyapı sayesinde araç kiralama deneyimini herkes için pratik hale getiriyor. Yaz sezonuna özel hazırladığı reklam kampanyası ile dikkat çeken Garenta, “İndir, tıkla, Garenta’la!” mottosuyla kusursuz müşteri deneyimini hedefliyor.
LIDEA Girişim Programı, Fethiye'de yenilikçi fikirlerin iş dünyasına kazandırılmasını amaçlıyor.
Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve Anadolu Efes Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen “Pembe Top Sahada” projesinin 11’inci yılında, meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top, Çağla Şıkel’e emanet edildi.
Anadolu Efes Spor Kulübü, resmi forma ve performans ürünleri sponsoru Bilcee ile sözleşme yeniledi.
Netflix, Anadolu’daki genç yeteneklere fırsat eşitliği sunmak için harekete geçiyor. ‘Türkiye Yetenek Haritası’ girişimiyle Çanakkale, Ankara ve Mardin’de kreatif sektörün geleceğini şekillendirmeye aday gençler yetiştirilecek.
Memorial Sağlık Grubu’nda bir dönüşüm yolculuğu olarak başlatılan “Memorial +” hareketinin ilk adımı niteliğindeki Everest projesi kapsamında, ilham verici bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, Nasuh Mahruki “Everest’e tırmanan ilk Türk” olarak deneyimlerini paylaştı.
Personel devam kontrol sistemlerinde ve insan kaynakları yönetimi süreçlerinde hizmet veren idenfit, 57 ülkede aktif olarak kullanılan ve değerlendirme merkezi çalışmalarıyla tanınan Pulsifi ile stratejik bir ortaklık kuruyor.
Sustainable Brands Türkiye ve FutureBright Group iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırmaya göre ekonomi, eğitim ve sağlık gibi makro problemler nedeniyle toplumsal kırılganlığımız hızla artıyor.
Pew Araştırma Merkezi'nin yaptığı araştırmaya göre haber okuyucuları, bir platform hariç, sosyal medyayı yeni haberleri okumak için kullanmıyor.
Dünya, hızla değişen bir çağa tanıklık ediyor. Next Level olarak nitelendirebileceğimiz bu yeni aşamada, teknolojik ilerleme ile birlikte gelen sorumlulukları da göz önünde bulundurmamız gerektiği aşikâr. Pierre Fabre Türkiye Genel Müdürü Sercan Özen Yıldırım’a, kendi perspektifinden Next Level’ı ve gelecek hedeflerini sorduk.
Her yıl 500’den fazla girişimi bir araya getirerek, büyüme yolculuklarını 360 derece destekleyen İTÜ Çekirdek’te yılın 3. dönem başvuruları devam ediyor.
Sağlık profesyonelleri ile hastaları buluşturan online doktor randevu platformu DoktorTakvimi, 14 Mart Tıp Bayramı için hazırladığı “404 Aradığımız Doktora Ulaşılamıyor!” farkındalık videosuyla “Sağlıkta Şiddete Dur Diyelim!” çağrısı yapıyor.
Medicana Sağlık Grubu'nun 14 Mart Tıp Bayramı için hazırladığı reklam filmi yayında.
Reckitt Türkiye Sağlık Ülke Müdürü Neslihan Kama oldu.
Anadolu Efes'in Bira Grubu Başkanı ve CEO'su Onur Altürk olurken Türkiye Genel Müdürü ise Tugay Keskin oldu.