Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
MarTech Awards 2026’da; Teknoloji Ödülleri Bölümü, Kullanım Bölümü, Mecra Bölümü, Sektörel & Özel Kategoriler Bölümü ve AI by New Generation Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
MarTech Awards 2026'da Kullanım Bölümü jüri başkanı MMA Türkiye - Yönetim Kurulu Başkanı & Repid - Genel Sekreteri Didem Namver oldu.
Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, çalışan deneyimini üst seviyeye taşıyarak sektörde fark yaratan işlere imza atıyor. Aktif Bank Yetenek ve Gelişim Grup Başkanı Kerem Özşen, “Esnek çalışma modelleri, çeşitlendirilmiş yan haklar, adil bir çalışma ortamı ve motivasyon sağlayan çalışmalarımızı güçlü teknolojik altyapımızla besliyor, çalışanlarımıza eşsiz bir deneyim sunmak için çalışıyoruz” diyor.
Huawei MatePad 12X 2025, taşınabilirlik ve çoklu kullanım özellikleriyle yaratıcı ve profesyonel kullanım için tasarlanmış bir tablet olarak sunuluyor.
Pluxee, Pegasus Hava Yolları ile yaptığı işbirliğiyle Hediye kullanıcılarına havayolu ulaşımında ilk kez kullanım imkânı sundu.
Pilavla başlayan ketçap yolculuğu, şimdi yumurtayla devam ediyor: Heinz, kahvaltı odaklı yeni konumlandırmasıyla dikkat çekiyor.
Adil Işık Group çatısı altında yer alan Love my body, kampanya yüzünün Meryem Uzerli olduğunu duyurdu.
Instagram'ın dikey profil formatına geçişi, modern kullanım ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflerken, estetik kaygılar yaşayan kullanıcılar arasında tartışmalara yol açtı.
Omnicom Media Group Chief Digital Officer'ı Atakan Demirci ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'ün pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2025'te Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
MarTech Awards 2025'te Kullanım Bölümü jüri başkanı OMG Türkiye Chief Digital Officer'ı Atakan Demirci oldu.
L’Oréal Türkiye Maybelline New York & NYX Professional Make Up Marka Lideri Pırıl Metin ile makyaj sektöründeki son trendleri, Maybelline New York'un çoklu kullanım alanları sunan yeni ürünü Instant Perfector Glow'u ve ürünü deneyimleyebilmek adına Galataport’ta konumlandırılan Instant Perfector Glow Deneyim Tırı'nı konuştuk.
Kullanım alanı devamlı artan yapay zekânın işten çıkarmalarla doğrudan bir ilgisi olup olmadığı tartışılıyor.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2024'te Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
MarTech Awards 2024'te; Teknoloji Ödülleri Bölümü, Kullanım Bölümü, Mecra Bölümü, Sektörel & Özel Kategoriler Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
MarTech Awards 2024'te Kullanım Bölümü jüri başkanı, Consciouslab Kurucusu Kayhan Dural oldu.
MarTech Awards'te geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl, Teknoloji Bölümü'ne ve Kullanım Bölümü'ne 22 yeni kategori eklendi.
Adil Işık Group, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak için sanat ve sürdürülebilirliği bir araya getirerek ileri dönüşümün hedeflendiği kumaşlardan Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini içeren özel bir sanat eseri hazırladı.
OpenAI'ın yapay zekası ChatGPT'nin 2023'te pazarlama faaliyetlerinize güç vermesini sağlayacak ipuçlarını sizler için derledik.
BiTaksi, 2022 taksi kullanım alışkanlıkları endeksini açıkladı.