CoinTR'nin yeni reklam filmi yayında.
Algida'nın yeni reklam filmi yayında.
Nestlé'nin yeni Türkiye İçecekler İş Birimi Genel Müdürü belli oldu.
Garanti BBVA'nın yeni reklam filmi yayında.
Warner Bros. Discovery Türkiye Başkan Yardımcısı, Türkiye Orijinal Yapımlar, Ulusal Kanallar ve Dijital Platform Operasyon Lideri Deniz Şaşmaz Oflaz ve Warner Bros Discovery Senior Research Manager, CEE & MENAT Hande Çağdaş ile Gümrük Muhafaza Türkiye'nin uyarlanma sürecini, izleyici beklentilerini, çekimlerde yaşanan deneyimleri ve global yayın planlarını konuştuk.
Avustralya’nın sevilen kahve markası Ice Break, Robusta çekirdekleri ve yenilikçi ambalajıyla Türkiye’de soğuk kahve pazarına giriş yaptı.
Metro Türkiye’nin yeni kurumsal iletişim müdürü belli oldu.
Trendyolmilla 2025 Sonbahar - Kış koleksiyonunu Esra Bilgiç ile tanıttı.
Türkiye'nin en teknolojik markaları, bu yıl altıncı kez Tech Brands Türkiye'de belirlenecek.
Türkiye’nin kara, hava ve deniz kapılarında kaçakçılıkla mücadele veren ekiplerin yasadışı faaliyetlere karşı yürüttüğü operasyonlar, Gümrük Muhafaza Türkiye ile izleyiciye sunuluyor.
Petrol Ofisi'nin yeni reklam filmi yayında.
Barilla Türkiye’nin yeni Orta ve Kuzey Avrupa'dan sorumlu Pazarlama Direktörü belli oldu.
Turkcell, TIME ve Statista’nın hazırladığı“Dünyanın En İyi Şirketleri 2025” listesinde yer aldı.
ETİ'nin yeni reklam filmi yayında.
Haleon Türkiye’nin yeni genel müdürü belli oldu.
Türkiye'nin en değerli ekiplerini ödüllendiren The Hammers Awards 2025'te Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü'nün kadrosu tamamlandı.
Dijital altyapı, çok kanallı iletişim ve güven odaklı yaklaşımıyla büyüyen Hedef Portföy, 100 milyar TL’nin üzerindeki portföy büyüklüğüne ulaştı.
Kiğılı'nın yeni reklam filmi yayında.
Burger King, TAB Gıda ve ÇEVKO Vakfı iş birliğiyle başlattığı “Bu İşin Geri Dönüşü Çok” projesi kapsamında, restoranlarda plastik atıklar için özel geri dönüşüm kutuları yerleştirdi.
L’Oréal Türkiye'nin yeni Ülke Genel Müdürü belli oldu.