Great Place To Work'ün yeni CMO'su belli oldu.
İş dünyasında yeni dönem: Derece değil, beceri odaklı işe alım.
Great Place To Work Türkiye CEO’su Eyüp Toprak ile Türkiye’deki insan kaynakları politikalarında yaşanan dönüşümü ve çalışan bağlılığını güçlendirmek adına atılması gereken stratejik adımları konuştuk.
İrlanda reklamların insanları ne derecede etkilediğini ölçmek için yeni bir araştrma yaptı. Reklamlar bize ideal hayat stanartlarını mı dayatıyor yoksa bizim isteklerimiz mi reklamlarda gösteriliyor?
Britannia Good Day, yeni bir kampanyayla tüketicilere bir sürpriz hazırlıyor. Kurabiyelerin içinden para çıkıyor!
Geleceğin gıdasını üretme amacıyla yola çıkan The Good Wild Milano'dan tasarım ödülü ile döndü.
Çalışma süreçlerinize entegre edebileceğiniz, size zamandan ve enerjiden tasarruf ettirecek yapay zekâ araçlarını sizler için derledik.
Nestlé Purina PetCare’in kedisi Felix’in yeni kampanyası, dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve Felix’i aynı sahnede buluşturdu. Ünlü müzisyen, dünyanın tüm patili dostları için 'It's Great To Be a Cat' isimli yeni şarkıyı seslendirdi.
Great Place to Work sertifikalı yerel ve uluslararası işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasına dayanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi açıklandı. 30 Mart 2022’de gerçekleştirilen gala ile Türkiye’nin en iyi 147 işvereni ödüllerini aldı.
IKEA, Birleşik Krallık'ta tüketicileri dünyada büyük sorun haline gelen çevre kirliliğini küçük önlemler alarak bile büyük oranda azaltabileceğini anlatan bir reklam filmi yayınladı. https://pazarl[...]
Geçtiğimiz günlerde KFC'nin pandemi dolayısıyla vazgeçmek zorunda kaldığı “Finger Lickin Good” sloganını tekrar kullanmaya başladığı haberini sizlerle paylaşmıştık. https://pazarlamasyon.com/kfcnin[...]
Dünyanın ilk ve tek pop-up kahve dükkanı Good for You yeni iletişim ajansını seçti. Good for You’nun kurumsal iletişim, medya iletişimi, konu ve gündem yönetimi faaliyetleri Contactplus İletişim Hizme[...]
KFC, "finger lickin' good" sloganını kullanmamaya karar verdi. Corona virüsün yayılmasını engellemek için el hijyenine dikkat etmemiz ve yüzümüze dokunmamamız gerektiği açıklandıktan birkaç ay sonra [...]