Mars Wrigley, global tüketici araştırmalarından ve veri analitiğinden beslenen “Kategori Öncelikli” yaklaşımıyla çikolata ve şekerleme sektöründe sürdürülebilir büyümeyi hedefliyor. Şirketin tüketici içgörülerini yerel pazar dinamikleriyle nasıl birleştirdiğini, perakende ortaklarıyla geliştirdiği “Üçlü Kazanım” modelini ve Türkiye pazarındaki büyüme fırsatlarını Mars Wrigley Türkiye Ülke Müdürü Burak Altunçekiç ile konuştuk.
Pembe Top Sahada projesi, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla 13'üncü yılında oyuncu Cemre Baysel'in katılımıyla gerçekleştirilecek.
MR.DIY'ın yeni reklam filmi yayında.
PizzaLazza'nın yeni reklam filmi yayında.
Ülker Biskrem, Emre Altuğ’un dijital ikizi Emre A.I.TUĞ aracılığıyla kullanıcıların WhatsApp üzerinden kişiye özel video içerikleri oluşturabildiği yeni projesini hayata geçirdi.
ETİ’nin geçmişten gelen mirasını sadece nostaljik bir anlatı olarak değil, toplumsal fayda ve sorumlulukla beslenen bir duruş olarak konumlandıran bu stratejik dönüşümünü ve gelecek vizyonunun detaylarını ETİ Global CEO’su Ercan Öz ile konuştuk.
ETi'nin yeni CEO'su belli oldu.
ETİ CEO’su Ercan Öz ile ETİ'nin sürdürülebilir tarım vizyonunu, WWF-Türkiye işbirliğiyle yürütülen projeleri ve “Sağlıklı Toprak Hareketi”nden “Toprağımız Hazinemiz”e uzanan çalışmalarını konuştuk.
ETİ'nin yeni reklam filmi yayında.
Ülker Biskrem’in yeni reklam filmi yayında.
Sunglass Hut Türkiye’nin yeni genel müdürü belli oldu.
Untold Kurucusu Ergin Binyıldız: "Biri çıkıp 'Biz senin markanı insan bildik. Bizi sen inandırdın. Sen hani özgürlüğün yılmaz bekçisiydin? Kadının kadim dostu, çocuğun kankası, hayvanların hamisi, ormanların kralı, fosil yakıtın korkulu rüyasıydın? Kara günümüzde nerdesin?' dese 'E biz sadece mal satıyoruz.' diyebilir misin? 'Abi o kaç milyon yıl önceydi!' dese ne cevap verirsin?"
DP Eurasia’nın üst düzey atamaları kapsamında, Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu GMY (CMDO) görevine Nedim Nahmias, İnsan Kaynakları GMY (CHRO) görevine ise Seda Erdem Yılmaz getirildi.
Skechers, Electrum Pack koleksiyonuyla futbol sahalarına özel tasarlanan yeni modellerini tanıttı.
Mehmet Yılmaz Ak, IKEA’nın yeni reklam filmiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.
Kahve Dünyası’nın efsane ürünü Gofrik’in Cem Yılmaz’ın yer aldığı yeni reklam kampanyası başlıyor. “N’aber Gofrik!” sloganıyla 10 filmden oluşan yeni kampanya, Cem Yılmaz’ın Gofrik’e reklam kampanyası hazırlama isteğini eğlenceli bir dille izleyicilere sunacak.
LC Waikiki, Hatay Sörf Merkezi'ne verdiği desteği ve bu projeyle bölgedeki gençlere nasıl katkı sağladıklarını, LC Waikiki Müşteri İçgörüleri ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Akgül Yılmaz ile konuştuk. Yılmaz, “Hatay Sörf Merkezi projesinin sürdürülebilirliğini, onu tek seferlik bir girişimden çok, uzun vadeli bir sosyal dönüşüm aracı haline getirerek sağlamayı amaçlıyoruz.” diyor.
Kızılay'ın yenilikçi adımlarını ve hedeflerini Kızılay İçecek Pazarlama Direktörü Rasime Yılmaz Ozman ile konuştuk.
adidas ve Cem Yılmaz’ın bir araya gelmesiyle hazırlanan reklam filmi serisi, farklı spor dallarını esprili bir şekilde ele alıyor ve 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları heyecanının altını çiziyor.
Türkiye'deki müşterilerin isteklerine göre şekillenen Prime Day, 22 Temmuz'a kadar sürecek
adidas, 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için hazırladığı Team Türkiye koleksiyonunu Cem Yılmaz’la gerçekleştirdiği özel bir davetle kutladı.