Rexona, FIFA Dünya Kupası 2026 sponsorluğu kapsamında Hakan Çalhanoğlu’nun rol aldığı yeni reklam filmini yayınladı.
Karaca, fiziksel zorluk yaşayan bireylerin sofra deneyimini kolaylaştırmayı hedefleyen yeni ürün serisini duyurdu.
RTB House, küresel e-ticaret verileri üzerinden yaz döneminin markalar için sunduğu büyüme fırsatlarını açıkladı.
Karaca, “Geleceğin İncileri İçin El Ele” sosyal sorumluluk projesinin 15. yılını yeni bir reklam filmiyle kutluyor.
Arçelik'in yeni CEO'su Can Dinçer oldu.
Deloitte Türkiye Teknoloji ve Dönüşüm Hizmetleri Lideri Hakan Göl, "2026’da büyümenin görünmeyen tavanı güven olacak. Kişiselleştirme ve otomasyon arttıkça, tüketici tarafında “beni nereden tanıyor?” sorusu; regülasyon tarafında “veriyi nasıl işliyorsun?” sorusu önem kazanıyor."
Derin Öğrenme destekli tek bir teknolojiyle marka bilinirliğinden satışa kadar tüm huniyi yöneten markalar 2026’da öne çıkacak
Karnaval, radyo yayıncılığını dijital platformlarla birleştirerek farklı dinleme alışkanlıklarına hitap eden bir içerik ekosistemi oluşturuyor. Süper FM, Metro FM, JoyTürk, Virgin Radio Türkiye ve Joy FM’in yanı sıra 30’dan fazla dijital radyo kanalı ve 17 podcast serisiyle dinleyicilerle buluşuyor. Karnaval CEO’su Burak Can ile sesin dijitalleşmesini, podcastlerin yükselişini ve markalar için geliştirdikleri “Voice2Be” iş modelini konuştuk.
Kärcher Türkiye gönüllüleri, “Can Dostları Seferberliği” kapsamında Küçükçekmece Hayvan Hastanesi’nde temizlik çalışması gerçekleştirerek hayvan dostlarına hijyen desteği sundu.
Zorlu Holding'in yeni insan kaynakları grubu başkanı belli oldu.
Yapılan anlaşmayla yeni sezonda tüm lig ve kupa maçları adidas Tiro ile oynanacak.
Yeni bir çağın eşiğindeyiz: Fiziksel mağazaların reenkarnasyon dönemi başlıyor. Peki markalar, bu dönüşümde müşteri deneyimini geliştirmek için hangi yenilikçi adımları atıyor?
Evidea'nın yeni genel müdürü belli oldu.
Microlino, Borusan Otomotiv'in bünyesinde satışa sunuldu.
Tüketicilerin yüzde 60'ının Anneler Günü hediyelerini online kanallardan almayı planlarken, tüketicilerin Anneler Günü'nde daha bilinçli ve kişisel seçimler yaptığını gösteriyor.
2030’a kadar tüm elektrik enerjisini yenilenebilir kaynaklardan temin etmeyi hedefleyen Karaca, kadın istihdam oranını da yüzde 50’nin üzerine çıkararak sosyal sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlıyor. Karaca Sürdürülebilirlik Yöneticisi İrem Doğu ile bu projelerin detaylarını ve markanın sürdürülebilirlik vizyonunu konuştuk.
Rexona'nın yeni reklam filmi yayında.
Dijital çağda çocuklarla kurulan etkileşim, markaların pazarlama stratejilerini nasıl şekillendiriyor? Markalar, geleceğin tüketicileriyle nasıl bir bağ kurmayı hedefliyor? Bu soruları, yeni nesil tüketicilere yönelik stratejileriyle dikkat çeken markaların liderlerine yönelttik ve gelecek dönem hedeflerini konuştuk.
Hakan Orhun, Yepy ve İkinci El Alışverişten Sorumlu Genel Müdür Oldu.
Türkiye'de Ramazan ayı ile birlikte online market uygulamalarına ilgi artarken, özellikle yemek pişirme ürünleri ve küçük mutfak aletleri yoğun talep görüyor.
LC Waikiki yolculuğunu noktaladığını duyuran Ömer Barbaros Yiş'in yeni görev yeri belli oldu.