Derimod'un yeni pazarlama direktörü belli oldu.
Abdi İbrahim'in yeni uluslararası pazarlar pazarlama direktörü Burak Şen oldu.
Xiaomi Türkiye'nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Migros Grubu CRM ve Pazarlama İletişimi Direktörü Süreyya Bayraktaroğlu oldu.
Marketing + Media Alliance Türkiye (MMA Türkiye); MarTech, AdTech ve yapay zekâ odaklı girişimlerin kurumsal yapılarla entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirdiği “Future Makers” programını başlattı.
n11, Bülent Ersoy’un yer aldığı yeni reklam filmiyle kapsayıcı alışveriş deneyimini odağına alan iletişim yaklaşımını duyurdu.
Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerini buluşturacak konferans, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek.
ebebek Pazarlama Direktörü Itır Erel Ergül, güveni süreklilik, şeffaflık ve doğru yönlendirme üzerinden tanımlıyor: “Tüm temas noktalarını bu yaklaşım doğrultusunda kurguluyoruz.”
Aktif Bank İletişim ve Müşteri Deneyimi Grup Başkanı Gamze Numanoğlu, “Toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda etki yaratmak artık işimizin ayrılmaz bir parçası” diyor.
Kapsayıcılığı teknoloji, veri ve insan odağının kesişiminde bir tasarım felsefesi olarak konumlandıran Akbank’ın bütünsel yaklaşımını, Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç ile konuştuk.
Bioderma'nın yeni iletişim ajansı belli oldu.
Pazarlama iletişiminde sektörün ilham kaynağı Pazarlamasyon Dergi, yeni sayısıyla bahar boyunca yanı başınızda...
Vans Türkiye’nin yeni iletişim ajansı belli oldu.
Eureko Sigorta Dijital Pazarlama Müdürü Damla Çiçek ve Eureko Sigorta Pazarlama ve Dijital Sigortacılık Lideri Burcu İsmailoğlu İpek ile MarTech Awards 2026’da “Sigorta ve Bireysel Emeklilik sektöründe en iyi teknoloji kullanımı” kategorisinde ödül kazanan Eureko Sigorta'nın başarısını konuştuk.
Sabancı Vakfı’nın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Pazarlama teknolojileri (MarTech), teknolojik devrim ile insan merakının kesiştiği bir tanımlanma sürecinde.
MarTech Awards’ta, bu yıl pazarlama teknolojilerini bir iş kültürü olarak benimseyen ve bu yaklaşımı somut sonuçlara dönüştüren kurumların görünürlüğünü artırmayı amaçlayan "Yılın MarTech Özel Ödülleri" sahiplerini buldu.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı projelerini ödüllendiren MarTech Awards’ta ödüller sahiplerine kavuştu.
Ford Otosan’ın Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Lideri Gökçe Demirel Kutan oldu.
Sinem Serdar, ING Türkiye İletişim ve Marka Deneyimi Direktörü olarak atandı.
Turkcell’in 5G yüzü olarak Türkiye pazarına "Shaq" diye bir giriş yapan NBA efsanesi Shaquille O'Neal’ın ilham veren pazarlama macerasını mercek altına alıyoruz.