Pluxee’nin “İşe Dönüşün Farklı Halleri” araştırması, çalışanların yüzde 49’unun tatil sonrası performansını daha düşük değerlendirdiğini ve esnek çalışma beklentisi ile mevcut imkân arasında 25 puan fark olduğunu ortaya koyuyor.
Akkök Holding'in yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Yapı Kredi’nin erken çocukluk döneminde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Yarınlara Kartopu, bugüne kadar yaklaşık 620 bin kullanıcıya ulaşırken, dijital platformunu saha çalışmalarıyla buluşturarak Türkiye’nin dört bir yanındaki ailelere ulaşmayı sürdürüyor.
Yaz aylarında değişen tüketici beklentileri, atıştırmalık kategorisinde hafif, pratik ve mevsime uygun ürünlere olan ilgiyi artırırken, markalar da bu değişime inovatif çözümlerle yanıt veriyor. Sagra Pazarlama Direktörü Aslı Eren Şengezer ile Tadelle Yaz Gofreti'nin geliştirilme sürecini, yaz sezonunda değişen tüketim alışkanlıklarını ve markanın hedeflerini konuştuk.
Insight Danışmanlık Kurucusu Serhat Karakaya yazdı: "Bir markanın görünürlüğü sadece reklam panosunda, sponsorluk alanında ya da yayın arasındaki spotta kurulmaz. Bazen en etkili görünürlük, gerçek insanların gerçek bir heyecan anında eline aldığı ürünle oluşur."
Boyner, sanatçıların tasarımlarını gündelik objelerle buluşturduğu Art Pieces projesinin beşinci koleksiyonunu duyurdu.
Pernod Ricard Orta Doğu Genel Müdürü belli oldu.
Garenta'nın yeni iletişim ajansı Medyaevi oldu.
Insight Danışmanlık Kurucusu Serhat Karakaya yazdı: "Nihilist penguen” akımı, markalara her duygunun sahiplenilmek zorunda olmadığını; bazen en güçlü bağın konuşarak değil, susarak kurulduğunu hatırlattı."
Insight Danışmanlık Kurucusu Serhat Karakaya yazdı: "Asıl dava şimdi başlıyor. Papara için hukuki süreç elbette önemli. Ancak markanın geleceğini belirleyecek olan şey, önümüzdeki aylar boyunca nasıl bir dil kuracağı ve bu dili davranışla destekleyip destekleyemeyeceği."
Boyner'in yeni pazarlama ve marka yönetimi genel müdür yardımcısı belli oldu.
Royal Canin’in yeni Türkiye Ülke Müdürü belli oldu.
Royal Canin Türkiye, kuru mama ambalajlarında hologramlı QR kod sistemiyle ürün doğrulamasını hayata geçirerek hayvan sahiplerine güvenli ve şeffaf beslenme imkânı sunuyor.
SabancıDx’in yeni iletişim ajansı ETİ Danışmanlık oldu.
Brown – Forman Türkiye, yaz sezonunu kokular üzerinden kurulan deneyimsel bir bağ ile açtı.
Reklamcılık dünyasının yaratıcı isimlerini ağırladığımız "Kreatiften" bölümümüzün yeni konuğu Eti Danışmanlık Head of Art'ı Alperen Altın...
Türkiye, dijitalleşme ve yapay zekanın etkisiyle hızla dönüşüyor. Araştırmalara göre, 2030'a kadar binlerce yeni meslek ortaya çıkacak ve iş gücünün bu dönüşüme hızla uyum sağlaması gerekecek. Teedo Genel Müdürü Selçuk Aytekin, “2030’da en büyük yetkinlik değişiminin %63 oranıyla teknoloji alanında gerçekleşmesi bekleniyor."
CANVAS İletişim ve Danışmanlık Ajans Başkanı Murat Avalin ile 2024 yılına dair değerlendirmelerini, iletişim sektöründeki yeni trendleri ve Canvas’ın 2025 yılına dair hedeflerini konuştuk.
KızlarSoruyor Kurucu Ortağı ve CEO’su Mengüç Tanrıseven ve Chief Revenue Officer (CRO) Aslı Efe ile platformun kuruluş hikâyesinden, platformun markalarla yaptığı stratejik işbirliklerine kadar birçok konuda konuştuk.
Aptamil'in yeni reklam filmi yayında.
Koroplast'ın yeni pazarlama direktörü belli oldu.