Royal Canin Türkiye, Sales Network tarafından gerçekleştirilen Satışta Cinsiyet Dengesi Araştırması’nın altıncı yıl sonuçlarına göre kadın istihdamında sektör ortalamasının üzerinde performans sergiliyor.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl da markaların iletişim dünyasında güçlü bir şekilde yer buldu. Cumhuriyetimizin bağımsızlık yolculuğunun başlangıcını simgeleyen bu özel gün için hazırlanan kampanya ve mesajları sizler için bir araya getirdik.
MMA NEXT! Conference, bu yarı yıl "Collective Pulse: Powered by AI" temasıyla gerçekleşen etkinliğinde; yapay zekânın ve teknolojinin iş sonuçlarına ve yaratıcılığa etkisi paylaşıldı.
The Hammers Awards, bu yıl yeniliklerle ekiplerin başarısını ölçümlemeye hazırlanıyor...
Yemeksepeti, 25. kuruluş yıl dönümünde düzenlediği basın toplantısında çeyrek asırlık sipariş arşivinden dikkat çekici verileri kamuoyuyla paylaştı.
Spotify, 20. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını "Spotify 20: Party of the Year(s)" özelliğiyle taçlandırıyor.
LEGO, Sir David Attenborough’un 100. yaş gününde kutu üzerindeki 99 yaş sınırını sembolik olarak kaldırdı.
Koç Topluluğu, bir asırlık geçmişini "Unutulmaz Yüzlerle Dolu Bizim 100’ümüz" adlı yeni kampanyasıyla kutluyor.
Karaca, “Geleceğin İncileri İçin El Ele” sosyal sorumluluk projesinin 15. yılını yeni bir reklam filmiyle kutluyor.
FutureBright Group ve Yüzyıllık Markalar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türk tüketicisi bir markanın “köklü” sayılabilmesi için ortalama 54 yıllık, nesiller boyu kanıtlanmış bir geçmiş bekliyor.
1926 yılında merhum Vehbi Koç tarafından temelleri atılan Koç Topluluğu, 100. yaşını kutluyor.
Ferrero Nutella Peanut adlı yeni ürününü duyurdu.
Türkiye’de de tüketicilerin beğenisini kazanan McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi’nin 100’üncü yaşı kutlandı.
MarTech Awards’ta, bu yıl pazarlama teknolojilerini bir iş kültürü olarak benimseyen ve bu yaklaşımı somut sonuçlara dönüştüren kurumların görünürlüğünü artırmayı amaçlayan "Yılın MarTech Özel Ödülleri" sahiplerini buldu.
NASA, 54 yıl aradan sonra Ay yörüngesine gönderdiği Artemis II uzay yolculuğunu yaşam tarzı fenomenine dönüştürmeyi amaçlıyor.
FIFA ile köklü ortaklığını sürdüren Coca-Cola, Dünya Kupası yolunda kritik play-off sürecinde Türk taraftarının birlik duygusu ve heyecanına ortak oluyor.
Vodafone, 1 Nisan’da 81 il ve 922 ilçede 5G sinyalini aynı anda vermeye başlayacak.
MIXX Awards Türkiye, bu yıl 16. kez düzenlendi. "Doğal Zekâ" temasıyla gerçekleştirilen ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu.
Meetup Istanbul, bu yıl değişen güç dengelerine ve iş dünyasının yeni kurallarına referans niteliğinde bir tema ile geliyor: Beyond Control.
Garanti BBVA, atık ve hurdalardan üretilen, enerjisinin yüzde 100’ünü yenilenebilir kaynaklardan alan özel tasarım ATM’yi Erenköy Şubesi’nde hizmete aldı.
Reklamcılık Vakfı (RV) Başkanı Zeynep Bortaçina Yener: "Türkiye reklamcılığı güçlü bir yetenek havuzuna sahip. Bu potansiyelin daha görünür ve etkili hâle gelmesi; güvene dayalı işbirlikleri, iyi tanımlanmış problemler ve sorumluluğunu bilen bir yaratıcılık anlayışıyla mümkün. 2026, reklamcılığın hızlandığı değil; derinleştiği bir yıl olarak hatırlanmalı."