Warner Bros. Discovery Türkiye Başkan Yardımcısı, Türkiye Orijinal Yapımlar, Ulusal Kanallar ve Dijital Platform Operasyon Lideri Deniz Şaşmaz Oflaz ve Warner Bros Discovery Senior Research Manager, CEE & MENAT Hande Çağdaş ile Gümrük Muhafaza Türkiye'nin uyarlanma sürecini, izleyici beklentilerini, çekimlerde yaşanan deneyimleri ve global yayın planlarını konuştuk.
Nike ve Spotify’ın ortak kampanyası, kızları bir şarkı süresince bile harekete geçirerek fiziksel ve zihinsel sağlıklarını desteklemeyi amaçlıyor.
Yandex Ads, Türk işletmelerinin dijital pazarlama çalışmalarını tek bir kampanya çatısı altında daha pratik şekilde yönetip optimize edebilmelerini sağlayan “Birleştirilmiş Performans Kampanyaları”nı (UPC) başlattı. Yandex Ads Büyüyen Pazarlardan Sorumlu Bölge Başkanı Veronika Zueva ile yeni formatla ilgili merak edilenleri konuştuk.
“My Spotify” kampanyası, genç dinleyicilerin gündelik duygularına eşlik eden kişisel müzik evrenleri oluşturmayı teşvik ediyor.
Yandex Ads Space’in reklam modeli, yüksek kaliteli trafiği ve kullanıcı etkileşimini artırmayı hedefliyor.
Spotify her yıl yayınladığı yaz hitlerinden oluşan çalma listesini yayınladı.
Genart by Aleph Spotify’ın Türkiye’deki reklam satış partneri oldu.
Navigasyon uygulamaları, tüketicilerin alışveriş ve hizmet arayışlarına yön verirken markalar için etkili bir reklam platformuna dönüşüyor.
Apple, podcastlerin ilk çıktığı zamanlarda ana podcast dinleme yeriyken son günlerde yerini YouTube ve Spotify'a bıraktı.
Coca-Cola ve Oreo, iki özel sınırlı sayıdaki ürünleri için bir araya geliyor.
The Hammers Awards 2024'te Marka Deneyimi, Medya ve İçerik Bölümü'nün jüri başkanı DeFacto Retail & Marketing General Manager'ı Barış Sönmez oldu.
YandexAds, Ecomm+Ajans etkinliğinde 40’tan fazla dijital ajansı bir araya getirdi. Yandex Ads Türkiye, Orta Doğu ve Güney Asya Ajans İş Ortaklıkları Lideri Nejla Bilge Atila ile Yandex Ads avantajlarını ve reklam teknoloji sektöründeki dönüşümü konuştuk.
Üst düzey yöneticilerinin yüzde 33’ü kadınlardan oluşan Yandex, reklam teknolojileri alanında kadınların başarısını ve liderliğini vurguluyor.
Kullanım alanı devamlı artan yapay zekânın işten çıkarmalarla doğrudan bir ilgisi olup olmadığı tartışılıyor.
MarTech Awards 2024 Teknoloji Ödülleri Bölümü jüri başkanı Adform Turkey & MEA & Central Asia Country Manager'ı Cem Eroğlu oldu.
Spotify, 2023 yılı boyunca en çok dinlenen müzik ve podcast’leri de açıkladı.
Türkiye pazarına 10 yıl önce giriş yapan Spotify, Türkiye'nin en çok dinlediklerini açıkladı.
Spotify'ın uzun zamandır beklenen HiFi paketi, yakın zamanda "Supremium" adı altında kullanıma sunulacak.
Spotify, kullanıcıların metin ipuçlarıyla kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturmasına olanak tanıyan bir yapay zekâ özelliği üzerinde çalışıyor.
Spotify, kullanıcıların beraber müzik dinlemeyi deneyimlemeleri adına Jam adında bir özellik geliştirdi.
Spotify ve Calm ücretsiz olarak uyku içerikleri sunmak için bir araya geldi.