Boyner, Discovery Expedition, Yuvam Dünya Derneği ve Warner Bros. Discovery işbirliğiyle yürütülen "Ağaçlar Fısıldıyor" projesinin yeni saha eğitimleri Çanakkale'de gerçekleştirildi.
Kristal Elma, bu yıl 38. kez yaratıcı işleri ödüllendirdi.
Reklam Yaratıcıları Derneği’nde Çağlar Gözüaçık yeniden başkan seçildi.
Yataş Bedding, 50. yılında El Bebek Gül Bebek Derneği işbirliğiyle sürdürdüğü projeyi büyüterek prematüre bebeklerin hayata tutunma mücadelesine destek olmayı sürdürüyor.
Türkiye’nin öncü gıda perakendecisi CarrefourSA evcil hayvanlar için kurguladığı projelerle dönüşümün en samimi ve etkileyici örneklerinden birini sergiliyor.
FutureBright Group ve Yüzyıllık Markalar Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırmaya göre, Türk tüketicisi bir markanın “köklü” sayılabilmesi için ortalama 54 yıllık, nesiller boyu kanıtlanmış bir geçmiş bekliyor.
TAB Gıda CMO’su Caner Alpaslan ile çocuk odaklı pazarda değişen dinamikleri ve markaların geleceğini konuştuk.
Okullarda yaşanan şiddet olayları sonrası bazı markaların reklam tercihlerini değiştirmesi üzerine, Televizyon Yayıncıları Derneği (TVYD) konuya ilişkin bir açıklama yayınladı.
Coca-Cola, 13 gıda zincirini tek bir kampanyada buluşturarak fast food restoranlarındaki gücünü "And a Coke" söylemiyle sergiliyor.
Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanlığı’na Mert Altınkılınç atandı.
Reklamverenler Derneği 19. Genel Kurulu’nda projeler değerlendirildi, kadın temsiliyetinde rekor artışla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapıldı.
Ahbap ve Aktif Yaşam Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen Afet Bisikleti, afet sonrası ulaşımı zor alanlarda temel ihtiyaçların taşınmasını ve gönüllülerin sahadaki hareket kabiliyetinin artırılmasını hedefliyor.
Pol’s Gıda'nın yeni pazarlama direktörü belli oldu.
İletişim danışmanlığı sektöründeki şirketleri temsil eden İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA), PRİDA İletişim Ödülleri ve AkademİDA PR Jam Ödülleri’nin kazananları belli oldu.
Proje, kapsamını genişleterek dijital zekâ odaklı eğitimlerle Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sunuyor.
Arçelik, ThermoGurme ile hazırlıktan pişirmeye kadar tüm süreci tek cihazda birleştirerek mutfakta akıllı, pratik ve tutarlı sonuçlar sunan yeni bir deneyim alanı yaratıyor. Türkiye’de 15 milyar TL büyüklüğe ulaşan gıda hazırlama pazarında konumlanan ThermoGurme, kullanıcıların zamandan tasarruf ederken şef hassasiyetinde yemek yapabilmesini hedefliyor.
Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD) Başkanı Murat Göllü: "2026, iletişimi yeniden icat etmek değil; iletişimin özünü; güveni, itibarı ve doğruluğu, yeni dünyanın koşullarında yeniden güçlendirmek yılı olacak."
TÜHİD – Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen: "Bugün iletişim dünyası; reklamın, pazarlama iletişiminin ve halkla ilişkiler ile iletişim yönetiminin birbirini beslediği ancak güvenin, anlamın ve kurumsal sorumluluğun daha belirleyici hale geldiği yeni bir dönemin habercisi. Halkla ilişkiler ve iletişim yönetimi bu ekosistemde, kurumların yönünü tayin eden ve tüm iletişim disiplinlerini ortak bir amaç etrafında buluşturan stratejik bir pusula olmaya devam edecek."
İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Devrim: "2025, yapay zekâyı etkin kullanabilenlerin kullanamayanların önüne geçtiği bir geçiş yılıydı. 2026 ve 2027 ise yapay zekânın yarattığı bu yeni alanda etik, sürdürülebilir ve insan odaklı yaratıcılığı merkeze alarak ekosistemi şekillendireceğimiz yıllar olacak. "
Beslenme Uzmanı, Aktivist Dilara Koçak: "Tüketici artık yalnızca doymak değil; iyileşmek, denge bulmak ve gezegenle uyumlu yaşamak istiyor. 2026’nın gıda trendleri de bunu söylüyor. Beslenme dönüşürse yaşam da dönüşür."
Boyner Grup ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğiyle yürütülen İyi İşler Programı, 11. yılında kadın girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve rekabet güçlerini desteklemeye devam ediyor.