Atasun Optik gönüllüleri, Kalben Çocuk Köyü’nde çocuklarla buluşarak projeye katkıda bulundu.
Aksa Enerji Yönetim Kurulu’na iki yeni atama gerçekleşti.
Ülker'in yeni İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı belli oldu.
EmpowerMe: Gençlik Programı, üç ülkeden gençlerin iş fikirlerini hayata geçirmesine mentorluk, yatırım ve hızlandırma desteği sundu.
The Hammers Awards 2025'te PR Bölümü Jüri Başkanı Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı Ajans Başkanı ve İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Yönetim Kurulu Başkanı Özge Uzun oldu.
Reklamcılar Derneği’nin yeni genel müdürü Şerife Kırımlı oldu.
Çilek, çocuk odalarını çocukların kişilik ve özgüven gelişimini destekleyen ilk bağımsız yaşam alanı olarak tasarlıyor.
Kristal Elma, bu yıl 37. kez yaratıcı işleri ödüllendirdi.
IAB TR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cüneyt Devrim, IAB Europe Yönetim Kurulu'nda yer alacak.
Huawei, serinin en yeni üyesi FreeBuds 6 ile açık uçlu kulaklık tasarımını modern bir dokunuşla yeniden sahneye çıkarıyor.
Yapay zekânın küresel dönüşümdeki rolünün tartışılacağı, 70’ten fazla konuşmacının katılımıyla gerçekleşecek AI Tomorrow Summit 2025 Ankara’da başlıyor.
P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Oya Öngör atandı.
Ülker; Çizi markasının süper kahramanı Çizimen ile yıldız futbolcu Victor Osimhen’i reklam filminin ardından bu kez sahnede bir araya getirdi.
Reklamverenler Derneği liderliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık işbirliğiyle hazırlanan “Effie Awards Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karnesi” reklam sektörünün bu konuda en kapsamlı ve uzun soluklu araştırması olma niteliğini taşıyor, sektörün tek başvuru kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.
Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide iş birliğiyle bu yıl 17. kez düzenlediği Effie Türkiye’de ödüller sahiplerini buldu.
MIXX Awards Türkiye Ödülleri 15. kez sahipleriyle buluştu.
Ülker'in yeni CEO'su belli oldu.
Sabancı Holding'in yeni yönetim kurulu başkanı Hayri Çulhacı oldu.
Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP lideri Özgür Özel’in merkez medyaya boykot çağrısı yapması ve hükümete yakın markalara yönelik tüketici boykotlarının başlaması, siyasi gerilimi medya ve ekonomi alanına taşıdı.
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding'deki görevinden ayrılacağını duyurdu.
Profilo ve Habitat Derneği “Kadın İşi Girişim” projesiyle girişimci kadınları destekliyor.