ETi Sarı Bisiklet projesi ile Türkiye’de hareketli yaşama öncülük eden ETi, projeye yeni bir boyut daha kazandırarak “Afet Bisikleti” açılımını hayata geçiriyor.
A Milli Takımların FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası’nda attığı 1.301 sayı, patili dostlar için 9,3 ton mama desteğine dönüştü.
Atasun Optik gönüllüleri, Kalben Çocuk Köyü’nde çocuklarla buluşarak projeye katkıda bulundu.
Gözde Attila: "Yapay zekanın en cezbedici yanlarından biri, bizim için seçenekler arasında eleme yapabilmesi, kıyaslayabilmesi, analiz edebilmesi. Hayat hızlanıyor, teknoloji markaları ve alışveriş kanallarını daha erişilebilir kılarken, sadece kendi izin verdiğimiz mesajları almak yeni lükse dönüşüyor. Bu yarışta elenen reklam olmak yerine, beklenen içeriği ve deneyimi oluşturan marka olmak için sessizlik stratejiniz hazır mı?"
EmpowerMe: Gençlik Programı, üç ülkeden gençlerin iş fikirlerini hayata geçirmesine mentorluk, yatırım ve hızlandırma desteği sundu.
The Hammers Awards 2025'te PR Bölümü Jüri Başkanı Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı Ajans Başkanı ve İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Yönetim Kurulu Başkanı Özge Uzun oldu.
AÇEV, 47. İstanbul Maratonu’nda ihtiyaç sahibi çocuklara okul çantası ulaştırmak için bağış kampanyası başlatıyor.
Reklamcılar Derneği’nin yeni genel müdürü Şerife Kırımlı oldu.
Kristal Elma, bu yıl 37. kez yaratıcı işleri ödüllendirdi.
Yapay zekânın küresel dönüşümdeki rolünün tartışılacağı, 70’ten fazla konuşmacının katılımıyla gerçekleşecek AI Tomorrow Summit 2025 Ankara’da başlıyor.
Evyap’ın kişisel temizlik markası Duru ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), çocuklar için “Oynaya Oynaya” projesi ile anlamlı bir işbirliğine imza attı.
Reklamverenler Derneği liderliğinde, Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık işbirliğiyle hazırlanan “Effie Awards Türkiye Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Karnesi” reklam sektörünün bu konuda en kapsamlı ve uzun soluklu araştırması olma niteliğini taşıyor, sektörün tek başvuru kaynağı olarak karşımıza çıkıyor.
Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide iş birliğiyle bu yıl 17. kez düzenlediği Effie Türkiye’de ödüller sahiplerini buldu.
Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı, 2 yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı deprem bölgesindeki çocuklarla birlikte kutluyor.
Türkiye’nin ilk ve tek çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, çocuklara gerçek hayatı deneyimleme fırsatı sunarken, markalar için etkili bir ‘kids marketing’ (çocuklara yönelik pazarlama) merkezi olarak öne çıkıyor. “Çocuklar bildiklerinden ilham alır” sözü ile eğlenirken öğrenme yani “Edutainment” yaklaşımını özetleyen KidZania İstanbul CEO’su Ebru Timur “KidZania İstanbul’da, geleceğin tüketicileriyle kalıcı bağlar kuruluyor” dedi.
MIXX Awards Türkiye Ödülleri 15. kez sahipleriyle buluştu.
Damak, “Dubai’nin değil, İzmir’in, Bursa’nın, Şırnak’ın çikolatası” sloganıyla yeni lezzetini duyurdu.
Profilo ve Habitat Derneği “Kadın İşi Girişim” projesiyle girişimci kadınları destekliyor.
Reklam ve Pazarlama İletişimi Derneği REPİD, Avrupa Hub’ın Türkiye temsilcisi oldu.
Yataş Bedding, El Bebek Gül Bebek Derneği işbirliğiyle Trabzon’da anne-bebek uyum odasını yeniledi.
İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’deki yeni projesi Bizim Evler 11 için yapay zeka destekli bir reklam filmi hazırlattı.