Eksim Holding’in yeni reklam filmi yayında.
Ata Yatırım, kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında Medyaevi ile çalışmaya başladı.
Bellona ve Doqu Home’u bünyesinde bulunduran Anadolu Güçbirliği Holding, tüm medya satın alma ve pazarlama hizmetleri için WPP Media Türkiye ile işbirliğine adım atıyor.
CarrefourSA, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü 76 ildeki 1250 mağazasında, 15 bin çalışma arkadaşıyla birlikte kutladı.
UNICEF ve MEB’in desteğiyle Rönesans Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi’nde gençlere uygulamalı mesleki eğitim sunan yeni bir program başlattı.
Yıldız Holding, geleneksel Mutlu Et Mutlu Ol Günü kapsamında düzenlediği etkinliklerle sanat, spor ve iş dünyasını bir araya getirdi.
TIME ve Statista’nın 2026 değerlendirmesinde Türkiye'den beş şirket çevresel ve finansal performans kriterleriyle dünya genelinde öne çıkan şirketler arasına girdi.
Sabancı Holding'in 29 Ekim’e özel filmi yayında.
Markalar için yılın en rekabetçi alışveriş döneminde yeni müşteri kazanımına odaklanmak, sadece anlık satışları değil, uzun vadeli sadakati de beraberinde getiriyor. RTB House ile ilk alışverişini yapan müşterilerin sonraki aylarda yeniden satın alma olasılığı 2 kat daha fazla, bu da doğru stratejilerle yapılan yeni müşteri kazanımının markalar için kalıcı bir yatırım olduğunu gösteriyor.
Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, çalışan deneyimini üst seviyeye taşıyarak sektörde fark yaratan işlere imza atıyor. Aktif Bank Yetenek ve Gelişim Grup Başkanı Kerem Özşen, “Esnek çalışma modelleri, çeşitlendirilmiş yan haklar, adil bir çalışma ortamı ve motivasyon sağlayan çalışmalarımızı güçlü teknolojik altyapımızla besliyor, çalışanlarımıza eşsiz bir deneyim sunmak için çalışıyoruz” diyor.
Forbes’un “Dünyanın En İyi İşverenleri 2025” listesinde Türkiye’den 6 şirket yer aldı; en yüksek sırada Sabancı Holding bulunuyor.
Bacacı Yatırım Holding'in yeni pazarlamadan sorumlu icra kurulu üyesi belli oldu.
Koç Holding desteğiyle düzenlenecek 18. İstanbul Bienali, “Üç Ayaklı Kedi” metaforuyla dayanıklılık ve sanat arasındaki bağı ele alıyor.
Zorlu Holding'in yeni insan kaynakları grubu başkanı belli oldu.
Anadolu Yatırım’ın yeni genel müdürü belli oldu.
Koç Holding'in yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Yıldız Holding’in yeni Kurumsal İletişim Lideri belli oldu.
2025 yazında tüketici beklentileri değişirken, markalar da yeni yaklaşımlarla karşılık verdi. Kozmetikten tatil planlamasına, mobilyadan teknolojiye pek çok kategori, yazın ihtiyaçlarını yansıtan çözümler sundu. Bu yazın hikâyesini ve markaların stratejilerini sektör liderlerinden dinledik.
Efor Holding şirketlerinden Efor Çay, Ofçay ile birleşiyor.
Ülker'in yeni İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı belli oldu.
EmpowerMe: Gençlik Programı, üç ülkeden gençlerin iş fikirlerini hayata geçirmesine mentorluk, yatırım ve hızlandırma desteği sundu.