TEB'in yeni reklam filmi yayında.
Boyner'in yeni reklam filmi yayında.
Fil’m Hafızası, yaz gecelerinin nostaljik ruhunu romantik komedilerle buluşturan açık hava sineması seçkisini bir araya getirdi.
İmzalanan Mutabakat Zaptı ile mevcut jet yakıtı iş birliği, Sürdürülebilir Havacılık Yakıtı kullanımına yönelik çalışmaları da kapsayacak şekilde genişletildi.
OKEY, “çeyizim için aldım” yorumlarını ürüne dönüştürdü: Çeyiz Paketi kampanyası satışta.
“The Perfect Shade For You” kampanyası, geleneksel güzellik kalıplarına meydan okuyarak, bireysellik ve çeşitliliği Asya'nın dört bir yanında görünür kılıyor.
“My Spotify” kampanyası, genç dinleyicilerin gündelik duygularına eşlik eden kişisel müzik evrenleri oluşturmayı teşvik ediyor.
Çırağan Palace Kempinski’nin açık hava restoranı Bosphorus Grill, yaz sezonuna özel menüsü ve servis düzeniyle yeniden konumlanıyor.
AÇEV, 47. İstanbul Maratonu’nda ihtiyaç sahibi çocuklara okul çantası ulaştırmak için bağış kampanyası başlatıyor.
Polaroid’in yeni kampanyası telefon ekranından realiteye adım atmaya çağrı yapıyor.
AgeSA’nın Sharpcake imzalı yeni iletişim kampanyası yayında.
Google’ın kampanyası, teknoloji ile aile yaşamı arasında yeni bir denge kurmanın yollarını gösteriyor.
Shell'in yeni reklam filmi yayında.
TatilBudur'un CGI teknolojisiyle hazırlanan yeni reklam filmi yayında.
Huawei, serinin en yeni üyesi FreeBuds 6 ile açık uçlu kulaklık tasarımını modern bir dokunuşla yeniden sahneye çıkarıyor.
Coca-Cola, “Paylaş Bir Coca-Cola” kampanyasını yeni bir yorumla geri getirdi.
PayTR’ın yeni reklam filmi yayında.
Martech Awards'ta ‘Açık Hava Ünitelerinde En İyi Teknoloji Kullanımı’ kategorisinde ödül kazanan Migros One başarısını, Migros One Chief Marketing Officer’ı Süreyya Bayraktaroğlu ile konuştuk.
KitKat'ın Phone Break kampanyası, telefonu bırakıp gerçek bir mola vermeyi teşvik ediyor.
Huawei, açık kulak tasarımına sahip en yeni kablosuz kulaklığı Huawei FreeArc'ı satışa sundu.
Yataş Bedding Mağazaları, bugün sağlıklı uykuya ulaşmak isteyenler için gece yarısına kadar açık kalacak. Gece 24.00'e kadar indirimler, süpriz hediyeler ve ikramlar Yataş Bedding mağazalarında!