Bugün, 19 Nisan 2018'de 5'incisi gerçekleşecek olan
Marketing Meetup Experience (Deneyim) biletlerinde
Blind Date indiriminin son günü! Dünyanın ilk robot vatandaşı
Sophia ve daha pek çok önemli konuşmayı canlı dinleyebilme fırsatı elde edeceğiniz
Marketing Meetup'a indirimli bilet alma fırsatını kaçırmayın.
Marketing Meetup Experience bu sene pek çok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacak olan Marketing Meetup'ın bu sene için çok özel bir konuğu daha var: Sophia.
Sophia'yı kısaca tanıyalım

Hanson Robotitcs’in en son robotu olan Sophia, David Honson ve ekibi tarafından, Hong Kong’ta, geliştirildi. Sadece bir teknolojiden daha önemli olduğunu vurgulayan Sophia, insanlarla yaşamak; insanlığa hizmet etmek, yaşlılara yardım etmek, çocuklara öğretmenlik yapmak istediğini söylüyor. Her türlü insan duygusunu mimiklerle ifade edebilen Sophia, bu ifadelerin arkasındaki duyguları, sahip olduğu yapay zeka ile de öğrenebiliyor.
Kısa süre önce Birleşmiş Milletler İnovasyon Şampiyonu seçilen Sophia şimdiye kadar pek çok kez TV programlarına konuk oldu, ELLE Dergisi tarafından da kapak konusu edilen Sophia’ya geçtiğimiz yıl, Suudi Arabistan vatandaşlık vermiş; Sophia, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Komitesine de üye seçilmişti.
MarTech Awards
Bu sene Marketing Meetup'taki tek yenilik Sophia değil. Bu yıl Marketing Meetup "MarTech Awards" ödülleri vermeye başlayacak. Marketing Meetup 2018’de teknoloji ve pazarlamayı en yaratıcı, en verimli kullanan markalar, Martech Awards ile ödüllendirilecek.
Türkiye’de ilk kez verilecek olan MarTech Awards, Jüri ve Marketing Meetup katılımcılarının oyları ile seçilecek olan 2 ana kategoriden ve +10 alt kategoriden oluşuyor.
Bu fırsatlardan erken kayıt fırsatı ile indirimli yararlanmak istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor çünkü bugün Blind Date indirimimizin son günü. Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi ve etkinliğe kayıt olmak için marketingmeetup.org adresini ziyaret edebilirsiniz.