Instagram'ın dikey profil formatına geçişi, modern kullanım ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflerken, estetik kaygılar yaşayan kullanıcılar arasında tartışmalara yol açtı.
Omnicom Media Group Chief Digital Officer'ı Atakan Demirci ile pazarlama teknolojilerindeki gelişmeleri, değişimleri, yeni dönem pazarlama trendlerini ve MarTech Awards'ün pazarlama teknolojileri kavramına ve Türkiye’deki pazarlama ekosistemine katkısını konuştuk.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2025'te Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
MarTech Awards 2025'te Kullanım Bölümü jüri başkanı OMG Türkiye Chief Digital Officer'ı Atakan Demirci oldu.
OpenAI, Google’a rakip olacak yeni arama aracını: ChatGPT artık gerçek zamanlı web araması yapabiliyor
Starbucks, çevrimiçi web mağazasının 10.yıl dönümü adına özelleştirilebilir, barista önlüğü giyen kapları çıkardı.
Hata kodu olarak bilinen "404"ün arkasındaki hikâye...
Burger King yasal boşluktan faydalanarak takipçi sayısını arttırmayı hedefledi ve web sitesindeki şartlar ve koşullar sayfasına gizli bir madde ekledi.
L’Oréal Türkiye Maybelline New York & NYX Professional Make Up Marka Lideri Pırıl Metin ile makyaj sektöründeki son trendleri, Maybelline New York'un çoklu kullanım alanları sunan yeni ürünü Instant Perfector Glow'u ve ürünü deneyimleyebilmek adına Galataport’ta konumlandırılan Instant Perfector Glow Deneyim Tırı'nı konuştuk.
ChatGPT'nin rakibi Anthropic artık yalnızca web sitesinden değil uygulamalardan da ulaşılabilecek. iOS için geliştirilen uygulamanın ekipler için özel bir versiyonu da bulunuyor.
Kullanım alanı devamlı artan yapay zekânın işten çıkarmalarla doğrudan bir ilgisi olup olmadığı tartışılıyor.
Ünlü oyuncuların yeni projeleri ve beklenen devam filmleri... 2024'te vizyona girecek, merakla beklenen 10 filmi sizler için derledik.
Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarını ödüllendiren MarTech Awards 2024'te Kullanım Bölümü'nün jüri kadrosu belli oldu.
MarTech Awards 2024'te; Teknoloji Ödülleri Bölümü, Kullanım Bölümü, Mecra Bölümü, Sektörel & Özel Kategoriler Bölümü'nün jüri başkanları belli oldu.
Zara, web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından paylaştığı ve gelen tepkiler üzerine yayından kaldırdığı "Tone-Deaf" kampanyası ile sosyal medyanın hedefinde.
MarTech Awards 2024'te Kullanım Bölümü jüri başkanı, Consciouslab Kurucusu Kayhan Dural oldu.
MarTech Awards'te geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl, Teknoloji Bölümü'ne ve Kullanım Bölümü'ne 22 yeni kategori eklendi.
Amazon Web Services (AWS), Las Vegas’ta düzenlenen AWS re:Invent 2023 etkinliğinde yeni tür üretken yapay zeka (AI) destekli asistanı Amazon Q’yu duyurdu.
Hopi Pazarlama Direktörü Yiğit Kalafatoğlu ile yapay zekânın iş dünyasına etkilerini ve yapay zekânın geleceğini konuştuk.
DNSSense, son dönemde web geliştiricilerinin ve markaların şikayetçi olduğu, sahte sitelerin Google arama sonuçlarında yükselişine ilişkin önemli bir çalışmaya imza attı.
Yargıtay, Uber'in mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden taksi hizmetlerinin devam etmesine ilişkin kararı onadı.