Kawasaki, 2025 Osaka-Kansai Expo’da hidrojenle çalışan, dört bacaklı sürülebilir robot Corleo’yu tanıttı.
Expo 2025 Osaka’da görev alacak personel, kişisel iklim kontrolü sunan özel ceketlerle sıcak havalara meydan okuyacak.
Damak, “Dubai’nin değil, İzmir’in, Bursa’nın, Şırnak’ın çikolatası” sloganıyla yeni lezzetini duyurdu.
2020 yılında İstanbul’da kurulan Nors; çanta, giyim ve aksesuar kategorilerinde özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Nors Kurucusu Semiha Üner ile Nors’un tasarım felsefesinden gelecek hedeflerine kadar birçok konuda konuştuk.
Shell Türkiye, 6 Şubat depremleri sonrasında sivil toplum kuruluşları iş birliğinde bölgede 20 farklı noktada kurduğu destek merkezleri ile çocuklar, gençler ve kadınların yanında yer alıyor. Hatay Aşağı Ekinci 1 Konteyner Kent Shell Öğrenim Birimi, Belen Basketbol Köyü Konteyner Kent Shell Destek Merkezi ve Hatay - İzmir Konteyner Kent Shell Mor Yerleşke’nin açılışı 7 Eylül tarihinde yapıldı.
Temiz ve bakımlı alanların insanların iyilik haline olumlu katkısından yola çıkan ve 2020’de İstanbul’da Temizken Güzel projesini başlatan Cif; şimdi de deprem bölgesindeki ortak yaşam alanlarının temizlik ve bakımına destek olarak temizliğin yarattığı iyiliği büyütüyor. Depremin başından bu yana projesini bölgeye taşıyan Cif, bölgede günde 1 milyon insanın yaşamına dokunuyor.
Çiçeksepeti, 2020 yılında başlattığı, özel günlerde e-posta ya da kısa mesaj almak istemeyenlerin iletişim tercihlerini değiştirebilecekleri Duyarlı Pazarlama Hareketi’ne devam ediyor.
Dijital dönüşüm yatırımlarına 2020 yılında bir yenisini daha ekleyen Migros, perakende satış tecrübesini finans dünyasıyla buluşturduğu MoneyPay ile finans sektörüne yepyeni bir soluk katıyor. MoneyPay, "Hayatı Kolaylaştıran Uygulama" sloganıyla, alışveriş deneyimini tam anlamıyla kolaylaştırmayı hedefliyor.
2020’de başlattığı “Temizken Güzel” projesiyle temizliğin yarattığı mutluluğu evlerden şehirlere taşıyan Cif, marka değerini artırmaya devam ediyor. Cif Marka Müdürü Nedim Can Serintürk, “2023’te de toplumun, gezegenin, temizliğin geleceğine katkı sağlayan çalışmalara devam edeceğiz” diyor.
Google Trends Raporları sadece SEO veya Google anahtar kelime reklamcılığı için kullanılmıyor. Reklam stratejileri veya dijital yol haritası oluşturulurken bu raporlara göz atmak önemli. Pandemi yılı olarak kabul edilen 2020’nin trendlerinde ilk 3 şöyle; “Coronavirüs”, “HES Kodu Nasıl Alınır?”, “Zoom”.
IoT donanımları ve yazılımları üreten Bab IoT, birinci yatırım turunda 2 milyon euro değerleme üzerinden yüzde 10 hisse devri yaptı.
26 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybeden Kobe Bryant’ın Nike ile olan sözleşmesi eşi tarafından yenilendi.
Bu yıl İzmir’de düzenlenen liselerarası robot yarışmasının İstanbul etabı Volkswagen Arena’daki Istanbul Regional ve Istanbul Bosphorus adlı Avrupa ayakları da art arda gerçekleşiyor. 14-17 Mart arası yapılan Istanbul Regional ayağı coşkulu bir atmosferde geçerken ikinci ayak olan Istanbul Bosphorus ise yurt dışından gelen takımların da katılımıyla 18-20 Mart arası yapılacak.
TurkNet, eğitim, bilim ve teknolojide dünyada lider sekiz ülkede gerçekleştirilen FIRST Robotics Competition Liseler Arası robotik yarışmasının STEM alanındaki çalışmalarının daha geniş kitlelere ulaşması için organizasyonun iletişim destekçisi oldu.
Garanti BBVA’nın ana sponsoru olduğu Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Erkek Takımı 12 Cesur Yürek Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’na katılıyor. Bugüne kadar katıldığı Avrupa ve Dünya Şa[...]
Nike, genç bir kızın kanatlı peri kostümüyle kaykay kullanırken peri prensesine dönüşmesinin gerçek hayat hikâyesinden ilham alarak Disney karakterlerinin olduğu bir film yayınladı. Reklamda oyuncu o[...]
Bildiğiniz üzere Tokyo 2020 Olimpiyatları pandemi sebebiyle bu yıla ertelendi. Bu yıl gerçekleşen Tokyo Olimpiyatları'na birçok marka sponsor olurken bazı markalar da reklam filmleri yayınlayarak olim[...]
Türkiye A Milli Voleybol Takımları ana sponsoru Porçöz, milli takımlarımıza desteğini bir reklam filmiyle anlattı. Temizlik sektörünün yerli gücü Porçöz, A Milli Kadın Takımı’ndan Naz Aydemir Akyol, M[...]
Allianz, birinci sınıf sporculara ekstra destek sağlamak için "Allianz Support Dog Squad" adlı yeni bir girişim başlatıyor. Geçen yıl yarışma ertelemeleri, aile ve arkadaşlardan soyutlanma, yarala[...]
Yarı final aşaması geride kalan EURO 2020 futbol turnuvası boyunca insanlar favori oyuncuları ve takımlarına dair en son içerikleri kontrol etmek, diğer taraftarlarla bağlantı kurmak ve turnuva hakkın[...]
İstanbul ve Ankara’dan sonra Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir’de de sarı taksilerle hizmet vermeye başlayan Uber, Türkiye’deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Gerek İzmirliler gerekse [...]