Philip Morris Türkiye’nin yeni kurumsal ilişkiler genel müdür yardımcısı Kaan Ünver oldu.
Karma Marka Mağazacılık'ın yeni kurumsal iletişim direktörü belli oldu.
Türkiye’nin ilk perakende medya şirketi Mimeda’nın Genel Müdürü Kına Demirel, Londra’da düzenlenen uluslararası Retail Media X Awards’da “Perakende Medyada Yılın Kadını” seçilerek ödülü kazanan ilk Türk perakende medya yöneticisi oldu.
Nespresso Türkiye’de Pazarlama Direktörü olarak görevini sürdüren Emre Tezel, Nespresso Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.
Reklam Yaratıcıları Derneği’nde Çağlar Gözüaçık yeniden başkan seçildi.
MultiSport'un Türkiye Genel Müdürü Cenk Erol oldu.
Yataş Grup’un yeni pazarlama genel müdür Yardımcısı Selmin Gündoğdu oldu.
Macrocenter'ın yeni genel müdür yardımcısı belli oldu.
Mars Türkiye ve Kafkaslar Bölgesi Genel Müdürü Anastasiya Ovchinnikova ile Mars’ın insan odaklı yaklaşımını, aile şirketi kültürünü ve “mutluluk ancak sorumlulukla mümkündür” anlayışını konuştuk.
“Konfor alanının dışına çıkmaya cesaret etmek, kariyer yolculuğumun en belirleyici unsurlarından biri oldu.” diyen Estée Lauder Companies Türkiye Genel Müdürü Nazlı Koruyan Altıpat, kozmetik sektöründe 28 yıla uzanan kariyerinde edindiği deneyimleri, dönüm noktalarını ve onu motive eden unsurları tüm samimiyetiyle paylaştı.
OYAK Enerji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş. ve Milangaz’ın Genel Müdürü Erdal Yavuz oldu.
Silikon Vadisi liderleri teknolojiyle birlikte estetik seçimleri ve kültürel görünürlükleri üzerinden de kendilerini konumlandırdığı bir dönemde.
Beymen Kozmetik'in yeni genel müdür yardımcısı belli oldu.
Pastavilla Genel Müdürü Dilara Arslan ile markanın büyüme stratejisini, liderlik yaklaşımını ve kendi meme kanseri hikâyesinden yola çıkarak şirketinde başlattığı sağlık seferberliğinin yarattığı etkiyi konuştuk.
TikTok For Business'ın Latin Amerika Genel Müdürü Barış Aldanmaz oldu.
MAC’in yeni pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı belli oldu.
Pernod Ricard Orta Doğu Genel Müdürü belli oldu.
Reklamverenler Derneği 19. Genel Kurulu’nda projeler değerlendirildi, kadın temsiliyetinde rekor artışla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapıldı.
Arzum'un yeni genel müdürü belli oldu.
Coca-Cola İçecek A.Ş.'de Eylül 2023’ten bu yana kurumun CEO’su olarak görev yapan Karim Yahi, 1 Temmuz itibarıyla görevini Ahmet Kürşad ERTİN’e devredecek.
Beymen Group’un yeni Own Brands Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu oldu.