2017 Yılında Dünyada En Çok Starbucks Açan 6. Ülke Olduk

Daha önce sizlerle starbucks'ın en büyük pazar payına sahip ülkenin Çin olduğunu dünyadaki en büyük Starbucks'ın Çinde açılması haberi ile birlikte paylaşmıştık. Çin bir çay ülkesi olmasına rağmen starbucks’a ve kahveye olan ilgileri çok büyük. Dünyaca ünlü kahve zincirinin Çin’de toplam 3 bin şubesi var, pazar payı ise yüzde 15.

Biz de başka bir çay ülkesi olmamıza rağmen Starbucks'ı çok sevdik. Starbucks ülkemize girdiğinden beri dev kahve zincirine olan ilgi giderek artıyor ve Starbucks mağazalarının sayısı her geçen gün çoğalıyor. Geçtiğimiz yıl ise dünyada en fazla Starbucks mağazası açan altıncı ülke olmuşuz.

 

Starbucks Reserve ile farklı deneyimler

Starbucks, dünyada nadir bulunan egzotik kahve çekirdeklerinin özel yöntemlerle demlendiği Reserve mağaza konseptini, şimdi İstanbul’un tarihi dokusuyla ünlü semtlerinden Tophane’ye taşıyor. Tophane Starbucks Reserve’de, farklı demleme teknikleriyle hazırlanan yepyeni içeceklerle daha önce denenmemiş lezzet ve deneyimler sunulacak. Kahvenin lezzetini ortaya çıkaran, nüansları göz önüne seren, her fincanda lezzet katan ‘tek fincanlık demleme yöntemi Clover’, Tophane Starbucks Reserve’de de yerini alacak.

Clover, kahvenin tadının da kokusu kadar iyi olması gerektiğinden yola çıkılarak geliştirilmiş; bugün tüm dünyada sadece Starbucks mağazalarında sunulan bir demleme yöntemi olarak, Reserve kahvelerinin tatlarının en yoğun ve mükemmel şekilde deneyimlenmesini sağlıyor.

Sosyal Medyayı Kadınlar mı, Erkekler mi Daha Etkin Kullanıyor?

Geçtiğimiz günlerde onuncu yılını tamamlayan Facebook’un  bugün 1,23 milyar aylık aktif kullanıcısı mevcut. Dünya çapında 37 ofis ve 6 binden fazla da [...]

Bunlar İlginizi Çekebilir