- Rusya’nın en büyük yerli hava yolu şirketi S7 Airlines, Wieden+Kennedy Amsterdam iş birliği yaparak uzaylıları dünyaya davet etmek için altı bölümden oluşan "mizahi bir belgesel serisi" hazırladı.
- "Dünyayı Ziyaret Et" isimli bu belgesel serisi, izleyicilere dünyada yaşadıkları ve kendilerini “dünyalı” olarak adlandırdıkları için ne kadar şanslı olduklarını göstermeyi amaçlıyor.
- Belgesel serisi, gerçekten uzaylıları Dünya'ya davet etmek için "RT 7.5" isimli radyo teleskopu ve özel olarak geliştirilmiş bir verici ile uzaya ışınlandı ve bu sinyalin 20 yıl içinde güneş sistemi dışında yer alan "Gliese 581C" isimli gezegene ulaşması bekleniyor.
- İlgili Yazı: İsveç, Turizm Kampanyası Kapsamında Bütün Ülkeyi Airbnb'de Görücüye Çıkardı
Rusya’nın en büyük yerli hava yolu şirketi S7 Airlines, uzaylıları dünyaya davet etmek amacıyla altı bölümden oluşan "mizahi bir belgesel serisi" meydana getirmek için yaratıcı reklam ajansı Wieden+Kennedy Amsterdam ile iş birliği yaptı. "Dünyayı Ziyaret Et" adı verilen bu belgesel serisi uzaylılar için yapılmış gibi görünse de, aslında dünyada göründüğünden daha fazlası olduğunu insanlara hatırlatmak amacıyla hazırlandı.
Design Taxi'nin paylaştığı haberde belirttiğine göre, Wieden+Kennedy’nin yaratıcı direktörü Evgeny Primachenko, eğlenceli gezegenimizin dondurma, dağlar, köpek yavruları ve daha birçok şeyle dolu olduğunu söylüyor. Ancak genel olarak çoğu insan, tüm bunları kendisine sağlanmış birer hak olarak görüyor ve bunların kıymetini bilmiyor. Bu reklam kampanyası yalnızca S7 Airlines için marka bilincini arttırmakla kalmıyor, izleyicilere dünyada yaşadıkları ve kendilerini “dünyalı” olarak adlandırdıkları için ne kadar şanslı olduklarını göstermeyi amaçlıyor.
Wieden+Kennedy Amsterdam ekibi, galaksiler arası komşulara cazip gelmesi muhtemel olan dünya çapındaki tuhaflıklar için dünyayı dolaştı ve bu mizahi belgesel serisinde bu tuhaflıklara yer verdi. İşin ilginç yanı, bu belgesel serisi, gerçekten uzaylıları Dünya'ya davet etmek için "RT 7.5" isimli radyo teleskopu ve özel olarak geliştirilmiş bir verici ile uzaya ışınlandı. Bu sinyalin 20 yıl içinde güneş sistemi dışında yer alan "Gliese 581C" isimli gezegene ulaşması bekleniyor.