Grimace Shake’in dikkat çeken rengi ve McCrispy’nin iddialı lezzetiyle yaz menüsünü güçlendiren markanın Türkiye’nin yeni sezon yaklaşımını McDonald’s CMO’su Özdeş Dönen Artak ile konuştuk.
Cannes Lions’ın genç profesyonellere yönelik yarışması Young Lions’ta "Lines of Resistance" adlı projesi ile yarışan Sedef Selcan Özcan ve Selda Öztürk Türkiye'ye Marketers kategorisinde ilk Altın Ödül'ü getirdi.
McDonald’s Türkiye CMO’su Özdeş Dönen Artak, “Son dönemde Happy Meal dünyasında Sonic, Willtopia ve Pokémon gibi sevilen oyunların karakterlerine yer verdik. Önümüzdeki dönemde hem restoranlarımızda hem de özel etkinliklerde çocuklara yönelik sürprizlerimiz devam edecek” diyor.
URBAN Care markasının 10. yılı kapsamında 45 dansçı, Avrupa’nın prestijli okullarında eğitim alma fırsatı buldu.
McDonald's Türkiye, tüm restoranlarında yeni Triple Cheeseburger'ini Nisan ayı itibarıyla lezzetseverlere sunmaya başladı. "3 Kat Daha Lezzetli" sloganıyla tüketicilerle buluşan yeni Triple Cheeseburger; doyurucu lezzeti, 3 katlı yüzde 100 dana eti ve 2 katlı nefis erimiş peyniriyle öne çıkıyor.
Corona virüsün başladığı ve en çok etkilediği ülkelerden birisi olan Çin, yavaş yavaş normal sosyal hayata dönmeye başladı. Bu dönüşümün ilk adımlarından birisi de okulların açılması ve çocukların ok[...]